نماد آخرین خبر

ناتینگ از هدفون، ساعت و شارژر جدید رونمایی کرد

منبع
ديجي کالا
بروزرسانی
ناتینگ از هدفون، ساعت و شارژر جدید رونمایی کرد

دیجی کالا/ شرکت ناتینگ که توسط هم‌بنیان‌گذار وان‌پلاس تاسیس شده، مدتی قبل از برند جدید CMF رونمایی کرد. روز گذشته این شرکت یک ایرباد، ساعت هوشمند و شارژر GaN را معرفی کرد که با طراحی خاص و قیمت پایین راهی بازار می‌شوند. در ادامه به ویژگی‌های این سه محصول می‌پردازیم.

بادز پرو


در این هدفون دیگر خبری از بدنه‌ی شفاف نیست و با قیمت ۴۹ دلار راهی بازار می‌شود. از بین قابلیت‌های این هدفون می‌توانیم به سیستم حذف نویز هیبریدی اشاره کنیم که می‌تواند تا حجم صدای ۴۵ دسیبل را حذف کند. مانند بسیاری از هدفون‌های دارای قابلیت حذف نویز، با مشخصه‌ی شفافیت صدا هم روبرو هستیم تا بتوانید صدای محیط را بهتر بشنوید. در صورت غیرفعال بودن حذف نویز، با هر بار شارژ می‌توانید ۱۱ ساعت از هدفون استفاده کنید که با در نظر گرفتن کیس، عمر باتری به ۳۹ ساعت می‌رسد.


واچ پرو


ناتینگ برای ساعت هوشمند واچ پرو، قیمت ۶۹ دلار را در نظر گرفته است. این ساعت مجهز به نمایشگر ۱.۹۶ اینچی OLED است و رزولوشن ۴۱۰ در ۵۰۲ را ارائه می‌کند. در کنار ضد آب بودن بدنه، باید به وجود GPS داخلی هم اشاره کنیم. واچ پرو از بیش از ۱۱۰ حالت ورزشی پشتیبانی می‌کند و دارای سنسورهای استاندارد و همیشگی مربوط به سلامتی است.

از دیگر قابلیت‌های آن، می‌توانیم به امکان مکالمه اشاره کنیم و با هر بار شارژ، می‌تواند تا ۱۳ روز انجام وظیفه کند.

شارژر Power 65W


در نهایت باید به این شارژر بپردازیم که مبتنی بر فناوری گالیم نیترید (GaN) است و توان خروجی ۶۵ واتی در اختیار شما قرار می‌دهد. در بدنه‌ی شارژر با دو پورت USB-C و یک پورت USB-A روبرو هستیم. این شارژر از چندین فناوری شارژ پشتیبانی می‌کند و بنابراین با گوشی‌های مختلف سازگاری بالایی دارد. این محصول با قیمت ۳۹ دلار به دست کاربران می‌رسد.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره