اذعان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به بحران کمبود نیروهای نظامی
مهر/ در حالی که بحران انسانی در غزه همچنان رو به وخامت است، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با بیان نیاز ارتش به نیروی بیشتر، بر لزوم لغو معافیت مذهبیها از خدمت نظامی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، یوآف گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، شب دوشنبه اعلام کرد که ارتش این رژیم بهخصوص با افزایش تعداد کشتهها و مجروحان در نبردهای جاری، به تقویت نیروهایش نیاز دارد.
این اظهارات را وی در افتتاحیه دوره زمستانی کنست بیان کرد و بر ضرورت تصویب قانونی برای گسترش اجباری نظام وظیفه که نیازهای فزاینده ارتش را برآورده کند، تأکید کرد و این درخواست را «ضروری و غیرسیاسی» خواند.
گالانت ضمن مخالفت با تصویب قانونی که حریدیم (یهودیان مذهبی) را از خدمت نظامی معاف میکند، گفت: «این یک مسئله امنیتی و اخلاقی است. وضعیت دشوار است و ما تعداد زیادی کشته و زخمی داریم، بنابراین به سربازان و جنگجویان بیشتری نیاز داریم.»
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، همچنین بر لزوم برابری در مسئولیت دفاع از این رژیم تأکید کرد و خواستار لغو معافیتهای یهودیان مذهبی از خدمت اجباری شد.
در همین حال، یائیر لاپید، رهبر احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، از موضع بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، انتقاد و اشاره کرد که نتانیاهو در سخنرانی خود در کنست به مسئله معافیت حریدیم از خدمت نظامی نپرداخته است.
لاپید در ادامه پرسید: «اگر نتانیاهو نخستوزیر قدرتمندی بود، به شرکای حریدیم خود میگفت که اسرائیل در وضعیت جنگی است و سربازان هر روز کشته و مجروح میشوند.»
وی افزود که ارتش به بیش از ۱۰ هزار نیروی اضافی نیاز دارد و گفت: «یک دولت واقعی صهیونیستی حتی به فکر چشمپوشی از این تحقیر هم نخواهد افتاد».
مخالفان میگویند نتانیاهو به احزاب حریدی «شاس» و «یهودت توراتی» وعده تصویب قانون معافیت را داده که منجر به اختلاف شدید بین ائتلاف حاکم و مخالفان شده است که این قانون را گامی برای تبعیض مذهبیها میدانند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا ادامه داده که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۱۴۴ هزار فلسطینی، از جمله تعداد زیادی از کودکان و زنان شدهاست.
غزه با بحران انسانی شدید مواجه است و گزارشهایی از قحطی و ویرانی گسترده منتشر شده، این در حالی است که تلآویو تصمیمات شورای امنیت بینالمللی و دادگاه بینالمللی عدالت را که خواستار پایان جنگ و بهبود وضعیت انسانی در این منطقه هستند، نادیده گرفته است.