نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

وال استریت ژورنال: امریکا با کمبود موشک‌های دفاع هوایی مواجه شده

منبع
انتخاب
بروزرسانی
وال استریت ژورنال: امریکا با کمبود موشک‌های دفاع هوایی مواجه شده

انتخاب/ وال استریت ژورنال نوشت: ایالات متحده با کمبود برخی موشک‌های دفاع هوایی مواجه شده است که نگرانی‌هایی را در مورد آمادگی پنتاگون برای پاسخ به جنگ‌های جاری در خاورمیانه و اروپا و همچنین یک درگیری بالقوه در اقیانوس آرام ایجاد می‌کند.
 
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: در شرایط بحرانی فعلی در خاورمیانه، موشک‌های رهگیر به سرعت به مهم‌ترین تسلیحات مورد نیاز تبدیل شده‌اند، زیرا اسرائیل و دیگر متحدان آمریکا با تهدید فزاینده‌ای از سوی موشک‌ها و پهپادهای شلیک شده توسط ایران و گروه‌های وابسته به آن روبرو هستند. 
 
کمبود این تسلیحات ممکن است پس از حملات جمعه شب اسرائیل به ایران، که مقامات آمریکایی نگرانند منجر به موج جدیدی از حملات تهران شود، حتی بحرانی‌تر بشود 
 

در ماه مه، کارلوس دل تورو، مقام ارشد نیروی دریایی، در شهادت خود به قانونگذاران گفت که به دلیل استقرار تعداد زیادی از موشک‌های رهگیر در خاورمیانه، به صنایع فشار می‌آورد تا تولید موشک‌های استاندارد را افزایش دهند. وی گفت که "افزایش‌هایی" در دو نوع از موشک‌های استاندارد وجود دارد، اما اذعان کرد که افزایش تولید دشوار است.
 
وی گفت: "هرچه موشک پیچیده‌تر باشد، تولید آن سخت‌تر است."
 
نگرانی‌ها در مورد کمبود موشک‌های رهگیر، مقامات ارشد پنتاگون، از جمله دل تورو و ژنرال نیروی هوایی، سی کیو براون جونیور، رئیس ستاد مشترک ارتش، را بر آن داشته است تا به دنبال فناوری‌های جایگزین، از جمله استفاده از شرکت‌های جدیدتر برای کمک به افزایش تولید انواع جدید موشک‌های پدافند هوایی باشند.
 
ایالات متحده در سال‌های اخیر ذخایر موشک‌های رهگیر خود را افزایش داده بود، اما به گفته تحلیلگران و مقامات دفاعی، ایالات متحده در هر ماه از درگیری در خاورمیانه ده‌ها موشک پرتاب کرده است و ظرفیت تولید نمی‌تواند با این روند همگام شود.
 
یک مقام دفاعی ایالات متحده گفت که شرکت RTX، تولیدکننده موشک‌های استاندارد، می‌تواند حداکثر چند صد موشک در سال تولید کند. با این حال، این تولید به طور کامل به پنتاگون اختصاص ندارد، زیرا طبق گفته RTX، حداقل 14 متحد نیز موشک‌های استاندارد را خریداری می‌کنند.
 
به گفته نیروی دریایی، بیش از 1.8 میلیارد دلار موشک رهگیر برای جلوگیری از حمله ایران و نیروهای نیابتی آن به اسرائیل و کشتی‌هایی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، پرتاب شده است.
 

نیروی دریایی اغلب در پاسخ به حملات، برای هر موشک، دو موشک رهگیر پرتاب می‌کند که اساساً به عنوان یک سیاست بیمه برای اطمینان از اصابت به هدف عمل می‌کند. یک موشک استاندارد می‌تواند میلیون‌ها دلار هزینه داشته باشد و آن را به روشی گران برای دفاع در برابر سلاح‌های ساخت ایران تبدیل کند که هزینه بسیار کمتری دارند.
 
یک مقام کنگره گفت: "اینها مهمات واقعاً گران قیمتی برای سرنگونی اهداف حوثی‌ها هستند و جایگزینی هر یک از آنها ماه‌ها طول می‌کشد - و با هزینه بسیار بالا."
 
مقامات آمریکایی گفتند که ایالات متحده در جریان حمله موشکی ایران به اسرائیل در اول اکتبر، علاوه بر استفاده از سایر سامانه‌های پدافند هوایی، دوازده موشک استاندارد پرتاب کرد، اما نیروهای آمریکایی و اسرائیلی به برخی از 180 موشک ایرانی که می‌دانستند به مکان‌های ارزشمند اصابت نمی‌کنند، اجازه عبور دادند تا ذخایر موشک‌های رهگیر خود را حفظ کنند.
 
در اوایل این ماه، در آستانه حمله تلافی‌جویانه اسرائیل به ایران، پنتاگون سامانه دفاع هوایی تاد را در اسرائیل مستقر کرد، اقدامی که به ایالات متحده اجازه می‌دهد از موشک‌های رهگیر دیگری غیر از موشک‌های استاندارد برای تقویت دفاع اسرائیل استفاده کند. پنتاگون همچنین سامانه‌های پدافند موشکی پاتریوت بیشتری را به خاورمیانه منتقل کرده است که مستلزم جابجایی تعداد محدودی از باتری‌های موجود در موجودی خود برای برآوردن تقاضا در اوکراین نیز بوده است.
 
مقامات پنتاگون گفتند که این طرح برای حفظ سطوح کلی تولید فعلی موشک‌های استاندارد است، اگرچه برای تأمین مالی موشک‌های جدیدتر، برخی از انواع قدیمی‌تر کاهش می‌یابد.

 
مارک مونتگومری، دریادار بازنشسته و اکنون مدیر ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، یک اندیشکده محافظه‌کار در واشنگتن، گفت: استفاده زیاد از سلاح‌هایی مانند موشک‌های رهگیر در خاورمیانه، توانایی پنتاگون برای جنگ در اقیانوس آرام را نیز به خطر می‌اندازد.
 
وی گفت: "ما به اندازه یک سال موشک استاندارد - موشک‌های استانداردی که قرار است بخشی از تسلیحات مجدد ما برای چین باشند - خرج می‌کنیم. بنابراین، 100٪، ما بار دیگر در خاورمیانه، آمادگی نیروی دریایی را برای انجام عملیات در اقیانوس آرام به عقب انداخته‌ایم."

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره