نماد آخرین خبر

توزیع کلاه‌هایی با موضوع «کانادا فروشی نیست»

منبع
شفقنا
بروزرسانی
توزیع کلاه‌هایی با موضوع «کانادا فروشی نیست»

شفقنا/ملزومات شخصی و لباس با موضوع آزادی و استقلال کانادا رواج پیدا کرده تا مردم این کشور را در برابر لفاظی‌های ترامپ محافظت کند.

 رویترز نوشت: لیام مونی، موسس یک شرکت طراحی مستقر در اتاوا، در پاسخ به تهدیدهای ارضی و اقتصادی ترامپ و پیشنهاد او مبنی بر تبدیل شدن کانادا به پنجاه و یکمین ایالت ایالات متحده، کلاهی با نوشته «کانادا برای فروش نیست» تولید کرده است. این کلاه‌ها محبوبیت زیادی یافته به طوریکه داگ فورد، نخست‌وزیر انتاریو در دیدار با نخست وزیر فدرال از آن استفاده کرده بود.

ترامپ از بدو شروع رقابت انتخاباتی و حتی وقتی به عنوان رییس جمهور آمریکا برگزیده شده، بارها کانادا را به اعمال تعرفه‌‎های کمرشکن اقتصادی تهدید کرده و این کشور را متهم نموده تلاش کافی برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی و مواد مخدر به درون خاک آمریکا انجام نمی‌دهد. ترامپ همچنین تهدید کرده کانادا باید جزیی از خاک ایالات متحده شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره