نماد آخرین خبر

پوتین: رشد اقتصادی روسیه بالا تر از سطح انتظار بوده است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پوتین: رشد اقتصادی روسیه بالا تر از سطح انتظار بوده است

ایسنا/ رئیس جمهور روسیه امروز (جمعه)‌ تاکید کرد نرخ رشد اقتصادی روسیه نه فقط بالاتر از پیش‌بینی‌های خودش بلکه بالاتر از متوسط جهانی بوده است.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در یک نشست با «میخائیل میشوستین»، نخست وزیر این کشور بیان کرد: «نرخ‌های رشد اقتصادی ما نه فقط بالاتر از پیش‌بینی‌های خود ما بلکه همچنین بالاتر از نرخ‌های جهانی و بالاتر از شاخص‌های مشابه در به اصطلاح اقتصادهای توسعه‌یافته نشان داده است.»

این رئیس جمهور روسیه تصریح داشت ماموریت روسیه برای سال ۲۰۲۵ رسیدن به رشد پایدار اقتصاد روسیه و همچنین کاهش دادن تورم است.

رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: «در مجموع من بار دیگر تکرار می‌کنم که نتایج وضعیت اقتصادی روسیه خوب است.»

همچنین نخست وزیر روسیه نیز در این نشست گفت اقتصاد روسیه بر خلاف کشورهایی که اعمال کننده تحریم هستند، با تحریم‌ها سازگاری یافته است.

میشوستین خاطرنشان کرد اقتصاد روسیه به شکلی موفقیت آمیز و بر خلاف بسیاری از کشورهایی که محدودیت‌ها را اعمال می‌کنند با تحریم‌ها تطبیق یافته است.

میشوستین خاطرنشان کرد: «اقتصاد روسیه با فشار بی‌سابقه تحریم‌ها به شکل موفقیت آمیزی سازگاری پیدا کرده، بر خلاف خیلی از کشورهایی که خودشان تحریم‌ها را علیه ما اعمال کردند. در پاره‌ای موارد وضعیت در آنجا نزدیک به رکود است.»

وی ادامه داد اقتصاد روسیه شاهد تنوع بیشتر و پیشرفت‌های هر چه بیشتر در فن‌آوری است که این تاثیر مطلوبی بر ثبات اقتصاد کلان و شرایط کلی خواهد گذاشت.

میشوستین گفت: «بخش‌های انرژی، سوخت و برق ما به دوره تطبیق خود ادامه می‌دهند. شرکت‌ها به دنبال شرکای جدید بوده و بازارهای خود را به شکلی امیدبخش توسعه می‌دهند. شما همچنین به صورت دقیق می‌توانید دریابید که در آنجا چه اتفاقی می‌افتد. اما این روند نیازمند زمان و تلاش بیشتر است. در پایان سال ما توانستیم نزول در بخش معدنی را به حداقل برسانیم.»

میخائیل میشوستین همچنین بیان کرد سال گذشته میلادی نرخ رشد ناخالص داخلی روسیه ۴.۱ درصد رشد یافت.

او عنوان کرد: «من مایل به گزارش دادن به شما درباره وضعیت اقتصاد و ارائه نتایج کمی بیشتر از سال گذشته هستم. سازمان روس‌استات ارزیابی خود را ارائه کرد. طبق این ارزیابی نرخ تولید ناخالص داخلی روسیه ۴.۱ درصد رشد پیدا کرد. این ۰.۲ درصد بیشتر از آنچه که در پیش‌بینی‌های رسمی مطرح شد و بالاتر از سطح انتظار است.»

او اضافه کرد که حجم تولید ناخالص داخلی روسیه در ۲۰۲۴ به رقم رکورد شکن ۲۰۰ تریلیون روبل (۲ تریلیون دلار)‌ رسید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar