نماد آخرین خبر

۲ سال پس از زلزله ترکیه؛ زندگی ۶۵۰ هزار زلزله زده در کانکس‌

منبع
تسنيم
بروزرسانی
۲ سال پس از زلزله ترکیه؛ زندگی ۶۵۰ هزار زلزله زده در کانکس‌

تسنیم/ بر اساس گزارش منتشر شده از سوی دولت ترکیه، پس از گذشته دو سال از زلزله در استانهای جنوبی و شرقی ترکیه، هنوز ۶۵۰ هزار نفر در کانکس زندگی می‌کنند.

بر اساس گزارشی که در دومین سالگرد زلزله بزرگ ترکیه منتشر شده است، هنوز هم بیش از 650 هزار نفر در کمپهای کانکسی زندگی می کنند.

بر اساس این گزارش، علیرغم ساخت خانه هایی که طی دو سال گذشته انجام گرفته، 395 هزار کانکس در شهرهای مختلف مناطق زلزله زده مستقر است. شهرهای حاتای، آدی یامان، مالاتیا و قهرمان ماراش از جمله شهرهایی هستند که بیشترین تعداد کانکس ها را در خود جای داده اند.

حاتای که جزو بیشترین شهرهای خسارت دیده در زلزله قهرمان ماراش بود، دارای 204 کمپ کانکسی است که 171 هزار نفر در آنها زندگی می کنند.

سرعت پایین ساخت خانه های ویران شده و مشکلات کمپهای کانکسی در سرما و گرما از جمله مسائلی است که ساکنان مناطق زلزله زده طی دو سال گذشته با آن دست به گریبان بوده اند.

یکماه بعد از زلزله 7.8 ریشتری قهرمان ماراش، دولت ترکیه خسارات وارده را در گزارشی اعلام کرد.

در آن زلزله، 2 تریلیون لیره(حدود 105 میلیارد دلار) خسارت وارد شده که معادل 9 درصد درامد ملی سال 2023 ترکیه است. 

ساعت 4 بامداد روز دوشنبه 17 بهمن ماه زلزله‌ای به‌قدرت 7.6 ریشتر (بر اساس مرکز زلزله‌نگاری آمریکا 7.8 ریشتر) رخ داد که منجر به خسارات زیادی در 10 استان جنوبی این کشور شده است. دومین زمین‌لرزه بزرگ با قدرت 7.4 ریشتر نیز در ساعت 14 دوشنبه رخ داد که منجر به تشدید خسارات شد.

این زلزله‌ها در عمق 7  و 14 کیلومتری زمین رخ داده و کانون آنها شانلی اورفا بوده که در شهرهای حاتای، آدی یامان، عثمانیه، وان، موش، غازی آنتپ، سیواس، آدانا و قیصری نیز خسارات سنگینی به‌جای گذاشت.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره