نماد آخرین خبر

دستگیری مظنون به عملیات تروریستی در سوئد

منبع
فارس
بروزرسانی
دستگیری مظنون به عملیات تروریستی در سوئد

فارس/ در حالی که تیراندازی هفته گذشته در سوئد 11 کشته بر جای گذاشته بود، پلیس این کشور از دستگیری شخصی دیگر به ادعای اقدام به عملیات تروریستی خبر داد.

پلیس سوئد اعلام کرد که فردی را به اتهام آماده‌سازی حمله تروریستی در این کشور دستگیر کرده است.به گزارش خبرگزاری رویترز، این فرد در محدوده استکهلم، پایتخت سوئد دستگیر شده و به گفته پلیس مظنون به آماده‌سازی یک حمله تروریستی، مشارکت در یک سازمان تروریستی، آماده‌سازی برای اقدام به قتل و آماده‌سازی برای نقض قوانین مربوط به استفاده از مواد منفجره اعلام شد.
پلیس بدون معرفی مظنون و یا ارائه جزئیات درباره اهداف احتمالی افزود که این تحقیقات با پرونده‌های در جریان و سابق ارتباطی ندارد، با این وجود وی مرتبط با اسلام‌گرایی افراطی معرفی شد.پیش از این و در هفته گذشته در تیراندازی مدرسه ریسبرگسکا در اوربرو دستکم 11 نفر جان خود را از دست دادند و تعدادی دیگر مجروح شدند. خبرگزاری رویترز این حادثه را «مرگبارترین حمله مسلحانه» در سوئد اعلام کرد.پلیس با انتشار بیانیه‌ای در وبگاه خود درباره این حادثه تأکید کرده بود: «ما می‌خواهیم شفاف‌سازی کنیم که در حال حاضر بر اساس داده‌های تحقیقاتی و اطلاعاتی، هیچ اطلاعاتی مبنی بر اقدام مجرم با انگیزه‌های ایدئولوژیکی وجود ندارد.»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره