نماد آخرین خبر

رئیس کنفرانس مونیخ: آمریکا احتمالا خروج دسته‌جمعی نیروهایش از اروپا را اعلام می‌کند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
رئیس کنفرانس مونیخ: آمریکا احتمالا خروج دسته‌جمعی نیروهایش از اروپا را اعلام می‌کند

ایسنا/رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ گفته است معاون ترامپ احتمالا به زودی خروج گسترده نیروهای آمریکایی از اروپا را اعلام کند.

جی دی ونس، معاون ترامپ قرار است تا روز یکشنبه در مونیخ بماند. او در سخنرانی خود در اجلاس امنیتی مونیخ از رهبران اروپایی انتقاد کرد و گفت که گاهی اوقات چندان روشن نیست که چه اتفاقی برای برخی از «برندگان جنگ سرد» افتاده است. 

کریستوف هوسگن، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ طی مصاحبه‌ای با رادیو آلمان (دویچلندفونک) گفت که معتقد است « معاون رئیس‌جمهور آمریکا اعلام خواهد کرد که بخش بزرگی از نیروهای آمریکایی از اروپا خارج خواهند شد.»

براساس گزارش آر.تی، اظهارات هوسگن در پی گزارش‌های اخیر رسانه‌ها مبنی بر اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده قصد دارد حضور نیروهای آمریکایی در اروپا را حدود ۲۰ درصد یا ۲۰ هزار سرباز کاهش دهد، به عنوان بخشی از بازنگری تعهد واشنگتن به حفاظت از اروپا است. طی روزهای گذشته دولت ترامپ از تغییر سیاست قابل توجهی خبر داده و از کشورهای اروپایی خواسته است که در امنیت خود و کی‌یف پیشرو باشند. 

پیت هگست، رئیس پنتاگون روز چهارشنبه گفت که ایالات متحده قصد دارد اولویت‌های نظامی خود را بر روی رویارویی با دشمن اصلی خود، چین متمرکز کند. هگست در جریان بازدید از لهستان در روز جمعه اعتراف کرد که دوست دارد نیروهای آمریکایی بیشتری را در این کشور ببیند، اما همچنان از کشورهای اروپایی خواست تا هزینه‌های دفاعی خود را افزایش دهند و هشدار داد که نباید تصور کنند که نیروهای آمریکایی برای همیشه در آنجا خواهند ماند. 

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، در پاسخ به گمانه زنی‌ها مبنی بر اینکه واشنگتن می‌تواند نیروهای خود را کاهش دهد، گفت که اروپا باید «سهم اصلی را در بازدارندگی و دفاع متعارف» در این قاره داشته باشد. وی افزود: «در ناتو، توافق کردیم که یک نقشه راه برای سازماندهی انتقال بار از ایالات متحده به اروپا در سال‌های آتی تهیه کنیم و همزمان با هماهنگ کردن آن، از شکاف‌های امنیتی که حیاتی هستند جلوگیری کنیم.» 

ترامپ قبلاً هشدار داده بود که تحت رهبری او، ایالات متحده از کشورهای ناتو که به تعهدات مالی خود عمل نمی‌کنند، دفاع نخواهد کرد. او ایده افزایش هزینه‌های دفاعی اعضای بلوک نظامی به رهبری ایالات متحده را به ۵ درصد تولید ناخالص داخلی مطرح کرده است، اگرچه هیچ عضوی - از جمله ایالات متحده - در حال حاضر این آستانه را برآورده نمی‌کند. 

پیستوریوس اوایل این ماه گفت که آلمان تقریباً نیمی از بودجه فدرال خود را برای دفاع هزینه نخواهد کرد. او نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه دفاعی را «بی چون و چرا» تایید کرد، اما همچنان گفت که آلمان محدودیت‌هایی دارد که می‌تواند انجام دهد. 

در ژوئیه ۲۰۲۰، در اولین دوره ریاست جمهوری خود، ترامپ اعلام کرد که ایالات متحده ۱۲ هزار سرباز خود را از آلمان خارج می‌کند و دلیل آن عدم تحقق اهداف هزینه‌های دفاعی ناتو توسط برلین بود. با این حال، در فوریه ۲۰۲۱، جو بایدن، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، به طور رسمی خروج برنامه ریزی شده را متوقف کرد. 

بر اساس آخرین گزارش موقعیت مکانی وزارت دفاع ایالات متحده به نقل از نیوزویک، تا ۳۰ ژوئن سال گذشته، حداقل ۶۵۷۵۴ نیروی فعال در سراسر منطقه مسئولیت فرماندهی اروپا (EUCOM) ایالات متحده حضور داشتند. آلمان با حدود ۳۴۸۹۴ سرباز در صدر فهرست کشورهای میزبان قرار دارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره