نماد آخرین خبر

عراق از فعالیت‌های داعش در داخل مرزهای سوریه ابراز نگرانی کرد

منبع
فارس
بروزرسانی
عراق از فعالیت‌های داعش در داخل مرزهای سوریه ابراز نگرانی کرد

فارس/ وزیر امور خارجه عراق در دیدار با مشاور امنیت‌ملی نخست وزیر انگلیس نسبت به فعالیت‌های گروه تروریستی داعش در داخل مرزهای سوریه ابراز نگرانی کرد.

«فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق در دیدار با «جاناتان پاول» مشاور امنیت‌ملی نخست وزیر انگلیس درباره تحولات سوریه رایزنی کرد. فواد حسین با اشاره به مساله تروریست‌های زندانی در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کُرد در سوریه، گفت: عراق از فعالیت‌های گروه تروریستی داعش در داخل مرزهای سوریه نگران است.

وی افزود: عراق روند تحویل گروهی از تروریست‌ها را که تابعیت عراقی دارند، آغاز کرده و آنها را به زندان‌های عراق انتقال داده است. در این دیدار که در حاشیه کنفرانس پاریس برای حمایت از سوریه برگزار شد، دو طرف درباره نقش منطقه‌ای و بین‌المللی در تحقق صلح و ثبات در سوریه و منطقه رایزنی کردند. فواد حسین در این دیدار همچنین بر لزوم حضور همه طیف‌ها و گروه‌های سوری بدون هرگونه تبعیض و به حاشیه راندن در فرایند سیاسی اشاره کرد و گفت: عراق آماده حمایت و کمک به تضمین مشارکت همه طیف‌ها در تحقق ثبات و پرهیز از تک‌روی در تصمیم‌گیری‌هاست. وی در پایان گفت که از «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه شورشیان سوری برای سفر به بغداد طی هفته آتی دعوت کرده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره