نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

هشدار صدر به جولانی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار صدر به جولانی

ایرنا/ رهبر جریان صدر عراق در پیامی خطاب به «احمد الشرع» ملقب به «ابومحمد الجولانی» رییس دولت موقت سوریه در دوره انتقالی از او خواست تا در مقابل حملات و تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی در سوریه سکوت نکند.

به گزارش پایگاه شفق نیوز، «سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق در پیام خود آورده است: ما تحرکات استعماری صهیونیست‌ها و تجاوزگری‌های تروریستی آنها علیه سوریه را با دقت زیر نظر داریم.
وی افزود: ما در عین حال که بمباران صهیونیست‌ها را محکوم و تقبیح می‌کنیم، از دولت‌های عربی و به خصوص دولت سوریه و رئیس موقت دولت سوریه می‌خواهیم از سخنان فرقه‌گرایانه دست بردارد و در مقابل بمباران اسرائیل و پیشروی استعماری آن در اراضی سوریه سکوت نکند.
صدر گفت: دست برداشتن از اظهارات فرقه‌گرایانه موجب تقویت وحدت و موضع اسلامی و عربی در قبال تجاوزات صهیونیستی - آمریکایی در سوریه، لبنان و غزه می‌شود.
وی تاکید کرد که دامن زدن به اختلافات مذهبی باعث تضعیف اتحاد امت اسلامی شده و به دشمنان، به ویژه صهیونیسم و امپریالیسم، فرصت حمله به سوریه، لبنان و غزه را می‌دهد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

هشدار صدر به جولانی

هشدار صدر به جولانی
00:00
00:00
هشدار صدر به جولانی
1 / 1
هشدار صدر به جولانی
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره