نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید

منبع
فارس
بروزرسانی
پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید

فارس/ رئیس شورای عالی سیاسی یمن، دلخوشی سران عرب به وعده‌های آمریکا را به سخره گرفت و گفت که تنها راه مقابله با دسیسه‌های تل‌آویو و واشنگتن، کنار گذاشتن اختلافات است.

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن امروز سه‌شنبه، به نشست سران عرب، پیامی فرستاد و تأکید کرد که برای حمایت از فلسطین، نباید بر روی وعده‌های آمریکا و قطعنامه‌های سازمان ملل، هیچ حسابی باز کرد.المشاط خطاب به سران عرب گفت که در هر گونه جنگ آتی، یمن بیشترین حمایت را از برادران خود در لبنان و غزه خواهد داشت.رئیس شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد: گزینه درست و ضروری [درباره مسئله فلسطین] جهاد و مقاومت و حمایت از آن با تمامی ابزارهاست. لذا ما نباید بر روی قطعنامه های سازمان ملل و وعده‌های آمریکا هیچ حسابی باز کنیم.
 
اجلاس فوق العاده سران عرب، قرار بود در بیست و هفتم فوریه برگزار شود، اما این نشست تا به امروز به تعویق افتاد و منابع رسانه‌ای از آشکار شدن نشانه‌های اختلاف و دودستگی در بین سران عرب در آستانه این نشست خبر دادند.عدم مشارکت «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزائر در این نشست در اعتراض به روند برگزاری و انحصارطلبی برخی کشورهای عربی درباره خروجی این نشست بدون هماهنگی با دیگر کشورها از جمله اخباری بود که این اختلاف را برملا کرد.در چنین فضایی گفته می‌شود که عربستان و امارات بر خلع سلاح مقاومت فلسطین و اخراج فرماندهان آن از نوار غزه به منظور جلوگیری از تکرار جنگ علیه این منطقه و ویرانی دوباره آنچه بازسازی خواهد شد، اصرار دارند. امری که قطر با آن مخالفت کرده و مصر نیز ملاحظاتی در خصوص آن دارد.

المشاط در ادامه با اشاره به اینکه آمریکا، شریک تمامی جنایات و توطئه‌های رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: در این مرحله باید اقدامات گسترده‌ای برای شکست محاصره غزه و بازسازی آن در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد و با طرح‌های کوچاندن اجباری نیز مقابله شود. رئیس شورای عالی سیاسی یمن خاطرنشان کرد: باید هر تصمیمی که در راستای به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری باشد، مردود اعلام شود. ما بر اهمیت گسترش همبستگی عربی و اقدامات مشترک برای حمایت از فلسطین تاکید داریم.  المشاط با با تاکید بر حمایت کشورهای عربی از غزه تصریح کرد: این کشورها باید عادی سازی روابط خود را با رژیم صهیونیستی متوقف کرده و اقدام به تحریم اقتصادی و قطع نفت از این رژیم کنند.

 این مقام یمنی همچنین گفت: مقابله با طرح‌های توسعه طلبانه آمریکا و اسرائیل در منطقه ما، فقط با اتحاد کشورها عربی و حل اختلافات داخلی میسر است. ما خواستار پایان اشغالگری اسرائیل در جنوب لبنان هستیم و ملت لبنان حق دارد از هر ابزاری برای اخراج اشغالگران استفاده کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید

پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید
00:00
00:00
پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید
1 / 1
پیام یمن به سران عرب: به وعده‌های آمریکا دلخوش نباشید
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره