نماد آخرین خبر

اروپا از طرح کشورهای عربی برای غزه حمایت کرد

منبع
فارس
بروزرسانی
اروپا از طرح کشورهای عربی برای غزه حمایت کرد

فارس/ کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و بریتانیا پشتیبانی خود را از طرح ۵۳ میلیارد دلاری بازسازی غزه که توسط کشورهای عربی ارائه شده بود؛ اعلام کردند.

وزرای امور خارجه این چهار کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک تأکید کرده‌اند که طرح ارائه‌شده توسط کشورهای عربی در صورت اجرایی‌شدن به «بهبود سریع و پایدار شرایط فاجعه‌بار زندگی فلسطینی‌های مقیم غزه» منجر خواهد داشت.

این طرح که توسط مصر تدوین و توسط رهبران عرب پذیرفته شده؛ با مخالفت رئیس‌جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ مواجه شده است.در طرح کشورهای عربی، شرایط زندگی مردم در باریکه غزه بهبود می‌یابد و درعین‌حال از جابه‌جایی و کوچ اجباری فلسطینیان جلوگیری می‌شود.پیش‌ازاین، رئیس‌جمهور آمریکا نیز طرحی برای بازسازی غزه ارائه کرده بود که به‌موجب آن مردم غزه مجبور می‌شدند خانه و وطن خود را ترک کرده و به کشورهای همسایه کوچ کنند. این طرح با مخالفت گسترده کشورهای عربی و اروپایی مواجه شد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره