وزیر جنگ اسرائیل: نقاب کنار رفت و چهره واقعی الجولانی برملا شد

فارس/ اسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی را از ابومحمد الجولانی (احمد الشرع)، سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه مطرح کرد.
اسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیهای عنوان داشت: الجولانی لباس سنتی خود را درآورد و کت و شلوار پوشید و خود را به عنوان یک چهره میانهرو معرفی کرد، اما اکنون نقاب وی کنار رفته و چهره واقعیاش برملا شده است: او یک تروریست از مکتب القاعده است که دست به اقدامات شنیعی در حق غیرنظامیان میزند. کاتز تاکید کرد که «از اسرائیل در مقابل هر تهدیدی از سوی سوریه حفاظت میکند و اسرائیل در مناطق امن و در کوه الحرمون میماند و از مناطق جولان و جلیل دفاع خواهد کرد».
پیشتر نیز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود: ما به نظام سوریه اعتماد نداریم و تا زمانی نامعلوم در آنجا خواهیم ماند. کاتز عنوان داشت: ما دروزیها را رها نخواهیم کرد.