نماد آخرین خبر

۱۳ هزار سوری از ترس جنایات شورشیان «جولانی» به لبنان گریختند

منبع
فارس
بروزرسانی
۱۳ هزار سوری از ترس جنایات شورشیان «جولانی» به لبنان گریختند

فارس/ بخش مدیریت بلایا و بحران‌ها در استان «عکار» می‌گوید که در پی جنایات شورشیان سوری در غرب این کشور، حدود ۱۳ هزار آواره سوری به شمال لبنان پناهنده شده‌اند.

 بخش مدیریت بلایا و بحران‌ها در استان «عکار» لبنان امروز سه‌شنبه خبر داد که حدود ۱۳ هزار آواره سوری وارد شمال این کشورشده‌اند.این نهاد لبنانی با اشاره به اینکه ورود این آوارگان همزمان با آغاز اقدامات خشونت‌بار و جنایات در منطقه ساحل سوریه آغاز شده گفت که تا به امروز 12 هزار و 798 نفر وارد استان‌های مرزی لبنان شده‌اند.بخش مدیریت بلایا و بحران‌ها در عکار همچنین خبر داد که این آوارگان در ۲۳ شهرک و روستای این استان به همراه خانواده‌های خود مستقر شده‌اند.
۱۰۰ روز از زمان سقوط نظام بشار اسد و انحلال ارتش و دستگاه امنیتی سوریه و به قدرت رسیدن شورشیان تحریرالشام تحت رهبری «ابومحمد الجولانی» گذشت.  به گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوری، از ۸ دسامبر تا ۱۸ دسامبر (امروز)، در جریان درگیری‌های خونین در سوریه، ۶ هزار و ۳۱۶ نفر کشته شدند که ۴ هزار و ۷۱۱ نفر غیرنظامی از جمله ۴ هزار و ۱۷۲ مرد، ۳۴۵ زن و ۱۹۴ کودک را شامل می‌شد. این افراد به دلایل مختلف در مناطق مختلف سوریه کشته شدند.   بر اساس این گزارش، از هشتم دسامبر تا آخر سال ۲۰۲۴، ۲ هزار و ۳۵۴ نفر از جمله هزار و ۸۹۴ غیر نظامی شامل ۱۸۳۹ مرد، ۲۱ زن و ۳۴ کودک کشته شدند و در کنار آنها، ۴۶۰ نظامی و شبه‌نظامی جانشان را از دست دادند.  در ژانویه ۲۰۲۵، هزار و ۱۲۲ نفر از جمله ۶۷۹ غیرنظامی شامل ۴۸۰ مرد، ۱۴۶ زن و ۵۳ کودک به همراه ۴۴۳ نظامی یا شبه‌نظامی کشته شدند.

در فوریه ۲۰۲۵، ۶۰۳ نفر از جمله ۴۳۵ غیرنظامی شامل ۳۴۷ مرد، ۴۶ زن و ۴۳ کودک به همراه ۱۶۸ نظامی و شبه‌نظامی جانشان را از دست دادند. در ماه مارس تا شانزدهم این ماه، ۲۲۳۷ نفر از جمله ۱۷۰۳ غیرنظامی شامل هزار و ۵۰۶ مرد، ۱۳۲ زن و ۶۵ کودک به همراه ۵۳۴ نظامی یا شبه‌نظامی کشته شدند.بر اساس این گزارش، هزار و ۸۰۵ نفر به صورت میدانی در سوریه در این مدت اعدام شده‌اند که به اتهامات و دلایل مختلفی از جمله هویت طائفه‌ای و وابستگی به نظام سابق اعدام شده‌اند. اوج این اعدام‌های میدانی به ماه مارس و منطقه ساحل سوریه بازمی‌گردد که علوی‌های سوری به خاک و خون کشیده شدند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره