نماد آخرین خبر

حمله پلیس رژیم صهیونیستی به خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ پلیس رژیم صهیونیستی بامداد امروز (چهارشنبه) خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه که در تل آویو دست به تظاهرات زده و خواستار بازگشت فوری به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا بودند را مورد حمله قرار داد و اقدام به سرکوب آنها کرد.

 رسانه‌های رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب گزارش دادند که هزاران صهیونیست در خیابان بیگن در تل آویو علیه بنیامین نتانیاهو دست به تظاهرات زده و خواستار بازگشت فوری به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا هستند.

منابع عبری زبان شمار شرکت کنندگان در این تظاهرات را حدود ۵۰ هزار نفر تخمین زدند.

به گزارش ایرنا، طاهر النونو مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی حماس نیز پیش تر در اظهاراتی با بیان اینکه بنیامین نتانیاهو با جان باقی مانده اسرا قمار می‌کند و به دنبال حفظ کابینه خود است، گفت: حملات (رژیم) اسرائیل منجر به کشته شدن بسیاری از اسرای اسرائیلی خواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در آخرین آمار خود اعلام کرد که در پی نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی و آغاز دور جدید حملات این رژیم، از بامداد امروز (سه‌شنبه) تاکنون ۴۱۳ فلسطینی شهید و ده‌ها نفر نیز مفقود شده‌اند.

بر اساس این گزارش، در این حملات ده‌ها نفر نیز مجروح شدند و انتظار می‌رود که آمار شهدا و مجروحان افزایش یابد.

طبق گزارش‌های اولیه، اکثر شهدا و زخمی شدگان این جنایت ضد بشری را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

هیچ یک از مناطق نوار غزه از این حملات در امان نمانده و رژیم صهیونیستی منازل مسکونی، مدارس، مراکز مهاجران و چادر محل اسکان آوارگان را هدف حملات شدید قرار داده است.

کاخ سفید اعلام کرد که رژیم اسرائیل پیش از حمله به غزه با دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مشورت کرده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره