نماد آخرین خبر

پلیس اسرائیل، معترضان علیه نتانیاهو در تل آویو را سرکوب کرد

منبع
مهر
بروزرسانی
پلیس اسرائیل، معترضان علیه نتانیاهو در تل آویو را سرکوب کرد

مهر/ پلیس رژیم صهیونیستی و معترضان به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی این رژیم (شاباک) به شدت با یکدیگر درگیر شدند و این تظاهرات به خشونت کشیده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد: نیروهای پلیس این رژیم در جریان اعتراضات به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک)، ۱۲ نفر از شرکت‌کنندگان را بازداشت کرده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی همچنین گزارش دادند که پلیس این رژیم با استفاده از دستگاه‌های آب پاش، این معترضان را که در قدس علیه تصمیم به برکناری رئیس شاباک تجمع کرده بودند، متفرق کردند.

این اعتراضات در پی تصمیم دولت برای تغییرات در رهبری نهادهای امنیتی صورت گرفته و با واکنش شدید نیروهای امنیتی مواجه شده است.

این تظاهرات ساعاتی پس از آن صورت می‌گیرد که هزاران معترض عصر روز چهارشنبه نیز در اطراف اقامتگاه رسمی و خانه شخصی بنیامین نتانیاهو در قدس تجمع کرده‌اند و علیه سیاست‌های دولت او شعار می‌دهند. در همین حال، پلیس رژیم صهیونیستی برای متفرق کردن معترضان از ماشین‌های آب‌پاش استفاده کرده است.

این تظاهرات در اعتراض به مدیریت جنگ غزه، شکست در مذاکرات اسرا و بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی از جمله تصمیم نتانیاهو به برکناری رئیس شاباک برگزار شده است.

پیش از این یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از شهرک‌نشینان صهیونیست خواسته بود که امروز به خیابان‌ها بیایند و علیه بنیامین نتانیاهو تظاهرات کنند.

لاپید گفت: کابینه نتانیاهو هیچ خط قرمزی ندارد و تنها راه‌حل این است که همه در برابر آن متحد شوند و بگویند: کافی است.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar