نماد آخرین خبر

حمله موشکی گردان‌های القسام به تل‌آویو

منبع
ايسنا
بروزرسانی
حمله موشکی گردان‌های القسام به تل‌آویو

ایسنا/ گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس عصر امروز پنجشنبه شهر تل آویو در سرزمین های اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.

به گزارش شبکه الجزیره، گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس عصر امروز پنجشنبه اعلام کرد که شهر تل آویو در سرزمین های اشغالی را با چند فروند موشک هدف قرار داده است.
این گردان ها تاکید کرد که این عملیات در پاسخ به جنایات صهیونیست ها علیه شهروندان فلسطینی انجام شد.
درپی این حمله موشکی، صدای آژیر خطر در تل آویو و منطقه مرکزی سرزمین های اشغالی به صدا درآمد و پروازها در فرودگاه بن گورین به طور موقت به حالت تعلیق درآمد.
ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد سه‌شنبه با نقض مفاد آتش بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و براساس گزارش های رسانه ای، این حملات تاکنون به شهادت ۷۱۰ شهروند فلسطینی و زخمی شدن ۹۰۰ نفر دیگر منجر شده است. از سرگیری تجاوزگری رژیم صهیونیستی با موج محکومیت های جهانی روبرو شده است.

بقایای موشک های القسام در ریشون لتسیون

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره