نماد آخرین خبر

روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

ایسنا/ به گفته لاوروف، روسیه و آمریکا به دنبال کاهش تنش‌های دیپلماتیک هستند. همچنین مسکو اطلاعات تخلفات اوکراین را به سازمان‌های بین‌المللی ارائه داده است. همچنین پوتین خواستار بررسی مذاکرات دریای سیاه شد و روسیه تأکید کرد که به وعده‌های توخالی نیازی ندارد، بلکه اقدامات عملی می‌خواهد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز سه‌شنبه اعلام کرد روسیه و ایالات متحده در حال آماده‌سازی نشست جدیدی برای حذف عوامل تنش‌زا در روابط دوجانبه و عادی‌سازی تماس‌ها هستند.

لاوروف افزود، مسکو و واشنگتن، با تأیید رؤسای جمهور دو کشور، در حال بررسی موضوع «حذف عوامل تنش‌زایی هستند که به‌طور جدی کار سفارتخانه‌های هر دو کشور را مختل کرده‌اند.» به گفته او، روسیه شاهد پیشرفت‌های اولیه و تمایل آمریکا برای رفع موانع فعالیت عادی دیپلمات‌ها در هر دو کشور است.

سرگئی لاوروف همچنین اعلام کرد، روسیه اطلاعاتی درباره نقض تعلیق حملات به تأسیسات انرژی توسط اوکراین را به ایالات متحده، سازمان ملل و سازمان امنیت و همکاری اروپا ارائه کرده است.

وزیر خارجه روسیه گفت: «ما فهرست تخلفات ارائه‌شده توسط [وزیر دفاع روسیه] آندری بلوسوف در جلسه شورای امنیت را به مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا، تحویل دادیم.»

لاوروف به خبرنگاران گفت: «این فهرست را برای وزیر امور خارجه آمریکا، مارکو روبیو، ارسال کرده‌ام و آن را به نمایندگان خود در سازمان ملل و سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز ارائه کرده‌ایم تا بتوانند در کار خود بر اساس حقایق مشخص، ارزش گفته‌های دولت کنونی اوکراین را نشان دهند.»

پوتین خواستار بررسی مذاکرات با آمریکا درباره ابتکار دریای سیاه شد

به گزارش ریانووستی، وزیر امور خارجه روسیه همچنین در جمع خبرنگاران افزود که رئیس‌جمهور روسیه در جلسه‌ای با اعضای دائمی شورای امنیت روسیه، خواستار بحث درباره نشست با ایالات متحده برای ازسرگیری ابتکار دریای سیاه شد.

لاوروف به خبرنگاران گفت: «رئیس‌جمهور خواستار بحث درباره حوزه‌های دیگر همکاری با ایالات متحده شد، از جمله مذاکراتی که از ۲۴ مارس در ریاض انجام شده است، جایی که کارشناسان روسیه و آمریکا درباره احیای ابتکار دریای سیاه، موسوم به ابتکار غلات، دیدار کردند.»

وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو نیازی به وعده‌های توخالی ندارد، بلکه به اقدامات مشخص در چارچوب ابتکار دریای سیاه نیازمند است و طرف آمریکایی وعده داده که به زودی پاسخ دهد.

او افزود: «همان‌طور که قبلاً گفته‌ام، ما از آمادگی ایالات متحده حمایت کردیم، که پس از نشست ۲۴ مارس روی کاغذ ثبت شد، اما پیشنهادهای مشخصی در مورد چگونگی اجرای عملی آن اضافه کردیم. چنین پیشنهادهایی کاملاً ضروری است تا از تکرار تجربه تلخ ابتکار اولیه غلات دریای سیاه که در ژوئیه ۲۰۲۲ با تأیید دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش، آغاز شد، جلوگیری شود. بخشی از این بسته به تسهیل صادرات غلات اوکراین اختصاص دارد و بخش دوم مربوط به صادرات غلات و کودهای ما است.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تاکید کرد: «بخش اوکراینی در تمام این مدت فعال بوده، ما به تعهدات خود پایبند بوده‌ایم. اما هیچ اقدامی در مورد منافع روسیه که به عنوان تعهدات شرکای ما در این ابتکار ثبت شده بود، انجام نشده است.»

پوتین درباره توقف حملات متقابل به تاسیسات انرژی در جنگ اوکراین گزارش خواست

رئیس‌جمهور روسیه امروز (سه‌شنبه) در جریان نشستی خواستار گزارشی درباره اجرای ممنوعیت حملات در تاسیسات انرژی روسیه و اوکراین شد.


رئیس‌جمهور روسیه از آندری بلوسف، وزیر دفاع روسیه خواست تا در اجرای توافق‌های مربوط به ممنوعیت حملات متقابل به سیستم‌های انرژی روسیه و اوکراین گزارش دهد.

پوتین در ابتدای نشست با اعضای دائم شورای امنیت روسیه گفت: «پیش از شروع بحث، می‌خواهم از آندری بلوسف درباره چگونگی اجرای توافق‌های مربوط به توقف حملات متقابل به سیستم‌های انرژی بین روسیه و اوکراین بپرسم.»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره