نماد آخرین خبر

حزب‌الله: اسرائیل از ناتوانی دولت لبنان سوءاستفاده می‌کند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
حزب‌الله: اسرائیل از ناتوانی دولت لبنان سوءاستفاده می‌کند

ایسنا/نماینده حزب الله در پارلمان لبنان با بیان اینکه رژیم اشغالگر از ناتوانی دولت لبنان سوء‌استفاده می‌کند، گفت: ما از دولت لبنان می‌خواهیم مسئولیت‌های خود را رها نکند.

حسن فضل الله، عضو فراکسیون وفاء به مقاومت لبنان، وابسته به حزب الله در تشییع پیکر چندین شهید در منطقه بلیدا در جنوب لبنان گفت: رژیم اشغالگر از ناتوانی دولت لبنان سوء استفاده می‌کند و ما نیازمند یک موضعی هستیم که در آن اقدام عملی هرچند در سطح سیاسی و دیپلماتیک صورت بگیرد.
به نقل از المیادین، وی گفت: ما از دولت لبنان می‌خواهیم تا مسئولیت‌های خود را رها نکرده و اگر دولت لبنان موضع مناسب را اتخاذ کند ما در کنار دولت هستیم. 
فضل الله خاطرنشان کرد: دشمن از برخی صداها در داخل لبنان که رژیم اشغالگر را به بمباران دعوت می‌کنند و آنها مزدورانی هستند که ساقط خواهند شد، سوء استفاده می‌کند.
وی تاکید کرد: این وضعیت در جنوب لبنان نباید ادامه یابد و ایالات متحده مسئول تعدی‌های رژیم اشغالگر است.

این نماینده پارلمان لبنان تصریح کرد: ما به خاطر مقاومتمان با وجود این مردم هراسی نخواهیم داشت و مردم نیز با وجود مقاومت، هراسی نخواهند داشت.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره