نماد آخرین خبر

جهاد اسلامی: ترامپ و نتانیاهو جنایات اسرائیل را توجیه می‌کنند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
جهاد اسلامی: ترامپ و نتانیاهو جنایات اسرائیل را توجیه می‌کنند

ایرنا/ جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای تند، اظهارات مطرح‌شده در کنفرانس خبری مشترک رئیس جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به‌شدت محکوم کرد و آن را گامی در جهت توجیه جنایات رژیم صهیونیستی، بازتولید ایده کوچ اجباری مردم غزه، و ادامه حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از تل‌آویو ارزیابی کرد.

به گزارش شبکه الاقصی، جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اظهارات مطرح‌شده در نشست خبری مشترک «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: اظهارات مذکور نه‌تنها با فریب‌کاری از بازگشت به آتش‌بس در غزه سرباز زده، بلکه بار دیگر طرح تهدیدآمیز کوچ اجباری ساکنان نوار غزه را مطرح کرده است؛ این سخنان، ماهیتی تماماً تجاوزکارانه دارند و ملت فلسطین را از ساده‌ترین حقوق انسانی محروم می‌کنند.
جنبش جهاد اسلامی با اشاره به حمایت همه‌جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی تصریح کرد: تلاش برای توجیه قتل غیرنظامیان از جمله امدادگران با حمایت مستمر دولت آمریکا، تنها ادامه‌ سیاست‌های خون‌بار دولت‌های پیشین این کشور است که ویرانی را در منطقه و جهان گسترش دادند.
در ادامه این بیانیه تأکید شد که سرزمین فلسطین و دیگر کشورهای عربی و اسلامی، دارایی‌های قابل معامله نیستند و نباید در چارچوب منافع سودجویان و تبهکاران بین‌المللی قرار گیرند.

این جنبش تاکید کرد که ملت فلسطین و نیروهای مقاومت به هیچ‌وجه از مبارزه برای حفظ کرامت، خاک و مقدسات خود عقب‌نشینی نخواهند کرد و نیروهای مقاومت همواره بازتاب اراده امتی هستند که اجازه نخواهد داد سرنوشتش در معامله‌های پشت پرده و اهداف توسعه‌طلبانه دشمنان تعیین شود.
این بیانیه پس از آن صادر شد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل وارد کاخ سفید شد و مورد استقبال ترامپ قرار گرفت.
ترامپ دوشنبه شب در دیدار با نتانیاهو بار دیگر از طرح خصمانه خود برای کوچاندن اجباری مردم بی دفاع غزه و سیطره دائمی آمریکا بر آن سخن گفت و مدعی اجرای آن شد.
نتانیاهو نیز با حمایت مجدد از طرح ترامپ برای کوچ اجباری مردم غزه گفت ترامپ طرح جسورانه ای درباره پذیرش داوطلبانه فلسطینیان در کشورهای دیگر مطرح کرده است.
وی همچنین بار دیگر اهداف متوهمانه خود مبنی بر نابود کردن جنبش حماس و آزاد کردن اسرای صهیونیست در نوار غزه را تکرار کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar