السودانی وارد گود انتخابات شد

ایرنا/ نخستوزیر عراق در اظهاراتی ضمن اعلام تصمیم خود برای نامزدی در انتخابات پارلمانی آینده، بر آمادگی کشورش برای ایفای نقش مؤثر در ثبات منطقهای تأکید کرد.
به گزارش شبکه المیادین، «محمد شیاع السودانی» نخستوزیر عراق روز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات پارلمانی آینده که برای تاریخ ۱۱ نوامبر ۲۰۲۵ (۲۰ آبان ۱۴۰۴) برنامهریزی شده است، نامزد شود.
السودانی با اشاره به جایگاه عراق در تحولات منطقهای، اظهار داشت: عراق آماده است تا بهعنوان شریکی قابل اعتماد و عنصری فعال برای ایجاد ثبات در منطقه ایفای نقش کند.
وی همچنین در پاسخ به نگرانیهای موجود در خصوص وضعیت امنیتی عراق تأکید کرد: «تمام عملیات امنیتی در عراق بهدست نیروهای امنیتی کشور انجام میشود و بسیج مردمی (الحشد الشعبی) نیز بخش اساسی و جداییناپذیر از ساختار امنیتی عراق بهشمار میرود.