نماد آخرین خبر

ادعای آمریکا: پیمانکار سازمان هوانوردی به همکاری با ایران اعتراف کرد

منبع
مهر
بروزرسانی
ادعای آمریکا: پیمانکار سازمان هوانوردی به همکاری با ایران اعتراف کرد

مهر/ وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد که یک پیمانکار پیشین سازمان هوانوردی این کشور به همکاری با ایران اعتراف کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت دادگستری آمریکا، این وزارتخانه ادعا کرد: یکی از پیمانکاران پیشین اداره هوانوردی فدرال (FAA)، اتهام خود را برای فعالیت با دولت ایران پذیرفته است.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد: این فرد متهم است که در دوران همکاری‌اش با FAA، به‌صورت مخفیانه برای دولت ایران فعالیت کرده و اطلاعاتی را در اختیار نهادهای مرتبط با جمهوری اسلامی قرار داده است.

بر اساس گزارش این وزارتخانه، دادگاه صدور حکم را برای ۲۶ اوت سال جاری (۴ شهریور) برنامه‌ریزی کرده است.

این گزارش مدعی شد: فرد متهم؛ ابوذر رحمتی (۴۲ ساله) که تابعیت آمریکا را به دست آورده و ساکن ایالت ویرجینیا است، ممکن است به حداکثر ۱۰ سال زندان به دلیل فعالیت به‌عنوان عامل دولت خارجی بدون اطلاع به دادستان کل و ۵ سال زندان به دلیل توطئه محکوم شود.

این گزارش همچنین ادعا کرده است: رحمتی در دوره همکاری خود با یک شرکت پیمانکار اداره هوانوردی فدرال آمریکا، دست‌کم ۱۷۲ گیگابایت اطلاعات حساس شامل اسناد مربوط به سیستم‌های راداری فرودگاه‌ها و داده‌های فرکانسی را استخراج کرده و در آوریل ۲۰۲۲ به ایران منتقل کرده است.

بر اساس ادعای وزارت دادگستری آمریکا، این فرد همچنین در همان ماه آوریل، اطلاعاتی مرتبط با انرژی خورشیدی، فرودگاه‌ها و برج‌های مراقبت پرواز را برای برادر خود در ایران ارسال کرده تا در اختیار دستگاه‌های ایرانی قرار دهد.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar