کاخ سفید در حال بررسی لغو تحریم نفتی روسیه برای پایان جنگ اوکراین است

مهر/ یک رسانه آمریکایی فاش کرد که واشنگتن در حال بررسی لغو تحریم ها علیه دارایی های روسیه در اروپا به عنوان بخشی از مذاکرات برای پایان دادن به جنگ اوکراین است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، روزنامه «پولیتیکو» آمریکا گزارش داد که کاخ سفید در حال بررسی لغو تحریمها علیه داراییهای روسی در اروپا به عنوان بخشی از مذاکرات برای پایان دادن به جنگ است.
براساس این گزارش، این تصمیم به ویژه در مورد خط لوله گاز طبیعی نورد استریم ۲، که یکی از پروژههای مهم انرژی روسیه است، در حال بررسی است.
به گفته منابع آگاه، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه حامی اصلی لغو تحریمها علیه روسیه در بخش انرژی است.
پولتیکو افزود: ویتکاف پیشنهاد داده که تحریمها علیه این بخش از روسیه برداشته شود، اما این پیشنهاد تاکنون با مخالفتهای گستردهای روبهرو شده است.
براساس این گزارش، در میان مخالفان این ایده، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و وزیر کشورآمریکا قرار دارند که همچنین ریاست شورای ملی انرژی را بر عهده دارند.
پولتیکو به نقل از یک منبع که آن را آگاه خواند، افزود: برخی از مقامات دولت ترامپ معتقدند که روسیه در خصوص فرصتهای اقتصادی موجود برای واشنگتن ویتکاف را فریب داده است.