پاکستان کوادکوپتر جاسوسی هند را سرنگون کرد

مهر/مقامات امنیتی اسلامآباد از سرنگونی یک کوادکوپتر هندی بر فراز حریم هوایی پاکستان خبر دادند.
به گزارش بلومبرگ، مقامات پاکستان میگویند که یک فروند کوادکوپتر متعلق به هندوستان که حریم هوایی پاکستان را در امتداد «خط کنترل» نقض کرده بود، سرنگون کردهاند.
به گفته مقامات پاکستانی، نیروهای این کشور این کوادکوپتر را حین انجام عملیات جاسوسی رهگیری و سرنگون کردند.
مقامات امنیتی پاکستانی میگویند که اقدام بهموقع آنها مانع اقدام به «جاسوسی فرامرزی» شده و سرنگونی این کوادکوپتر، نشاندهنده تبحر و آمادگی دفاعی ارتش پاکستان است.
اسلامآباد همچنین تاکید کرد که ارتش پاکستان همچنان برای پاسخ سریع به هر گونه اقدام متجاوز در امتداد مرز با هندوستان، گوش به زنگ خواهد بود.
تنشها بین دو کشور همسایه و هستهای پس از حمله به گروهی از گردشگران در «پهلگام» واقع در کشمیر تحت کنترل هند، تشدید شده است.
در این حمله که ۲۲ آوریل رخ داد، ۲۶ نفر که عمده آنها گردشگر بودند، کشته شدند. این مرگبارترین حادثه در این منطقه ملتهب از سال ۲۰۰۰ تاکنون محسوب میشود.
دهلینو ۲۳ آوریل به طور یکجانبه معاهده آبی ۶۵ ساله با پاکستان را به حالت تعلیق درآورد. این معاهده تاریخی با میانجیگری بانک جهانی منعقد شد و در جریان درگیریهای بیشمار دو کشور، همواره پابرجا مانده بود.
اسلامآباد یک روز بعد با تهدید به تعلیق توافق سال ۱۹۷۲ بین دو کشور (توافق شیملا)، تلافی کرد و حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای هندی بست.
هند، پاکستان را به تروریسم فرامرزی متهم و اسلامآباد این اتهام را قویاً رد کرده است. شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان خواستار تحقیقات مستقل به منظور روشن شدن حقیقت درباره این حادثه شده است.