نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

پس از بوش، رئیس‌جمهور کنیا هم کفش خورد

منبع
فارس
بروزرسانی
پس از بوش، رئیس‌جمهور کنیا هم کفش خورد

فارس/ رئیس‌جمهور کنیا ویلیام روتو در جریان یک تجمع انتخاباتی هدف کفش یک معترض قرار گرفت و خاطره پرتاب کفش به سمت جورج بوش رئیس‌جمهور اسبق آمریکا زنده شد.
 رئیس‌جمهور کنیا که در شهر میگوری در حال سخنرانی انتخاباتی درباره هزینه‌های زندگی بود، هدف حمله با کفش یکی از حاضران قرار گرفت.پرتاب کفش به سمت رئیس‌جمهور کنیا ضمن تشدید نگرانی‌ها در این کشور درباره وضعیت امنیتی، خاطره پرتاب کفش به سمت رئیس‌جمهور اسبق آمریکا جورج بوش پسر را زنده کرد.
 
 
۲۴ آذر ۱۳۸۷ بود که بوش در پایان نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر عراق با پرتاب کفش خبرنگار عراقی منتظر الزیدی بدرقه شد. او به بوش گفت: «ای سگ، این بوسه خداحافظی با توست از طرف بیوه‌ها و یتیمان، این هم از طرف کشته‌ها.»
  

پرتاب کفش به سمت رئیس‌جمهور کنیا در شرایطی رخ داده که چهارشنبه هفته گذشته یک نماینده قانونگذار پس از ترک پارلمان به شرب گلوله مهاجمان ناشناس و موتورسیکلت‌سوار کشته شد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره