نماد آخرین خبر

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

منبع
شفقنا
بروزرسانی
پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

شفقنا/ سهام شرکت‌های دفاعی چین برای دومین روز متوالی به رشد خود ادامه داد و در معاملات روز پنجشنبه گذشته به دلیل تشدید تنش‌های مرزی بین هند و پاکستان افزایش یافت.


به گزارش العربی الجدید، پاکستان طی روزهای گذشه اعلام کرده از جت‌های جنگنده چینی J-10C برای سرنگون کردن پنج هواپیمای هندی، از جمله سه جت رافال ساخت فرانسه، یک میگ-29 و یک سوخو-30 ساخت روسیه استفاده کرده است که هند از آنها برای حمله هوایی به کشمیر تحت کنترل پاکستان، منطقه مورد مناقشه بین دو کشور دارای سلاح هسته‌ای استفاده کرده است.
در مقابل، سهام شرکت‌های صنایع نظامی و دفاعی فرانسه دچار نوسان شده است.
سهام شرکت AVIC Chengdu Aircraft Industry سازنده جنگنده‌های J-10C در بورس شنزن چین در معاملات چهارشنبه تا پنجشنبه 36.21 درصد افزایش یافت و معاملات روز پنجشنبه با حداکثر 20.01 درصد به پایان رسید که بزرگترین افزایش در بیش از دو سال گذشته است.
در همین حال، سهام شرکت Dassault Aviation، سازنده جت‌های جنگنده رافال در بورس پاریس در معاملات روز چهارشنبه تحت تاثیر گزارش‌های مربوط به سرنگونی سه فروند هواپیمای رافال، 1.36 درصد سقوط کرد اما تحلیلگران تصریح کردند سهام این شرکت ممکن است با فشار بیشتری مواجه شود و انتظار می‌رود با کاهش بیشتری تا 5٪، به دلیل سوالات فزاینده در مورد عملکرد جنگنده رافال در میدان جنگ رو به رو شود.
افزایش سهام شرکت AVIC Chengdu Aircraft به استفاده موفقیت‌آمیز پاکستان از جت‌های جنگنده J-10C در درگیری اخیر با هند نسبت داده می‌شود که باعث افزایش شهرت و توانایی‌های رزمی این هواپیما شده است.
این رویدادها همچنین می‌تواند منجر به افزایش تقاضا برای تسلیحات چینی در بازارهای بین المللی به ویژه از سوی کشورهایی شود که به دنبال افزایش توان دفاعی خود با هزینه‌های معقول هستند.
این حادثه اولین ناکامی جنگی معروف جنگنده رافال از زمان ورود آن به خدمت است و سؤالاتی را در مورد کارایی آن در نبرد هوا به هوا، به ویژه در برابر جنگنده‌هایی مانند J-10C چینی که به موشک های دوربرد PL-15 مجهز است، ایجاد می کند.
پاکستان به شدت به تسلیحات چینی وابسته است، به طوری که واردات از چین ۸۲ درصد از انبار تسلیحات پاکستان را بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ تشکیل می‌دهد، در مقایسه با سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ که واردات از چین تنها ۵۱ درصد از تسلیحات این کشور را تشکیل می‌داد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره