نماد آخرین خبر

آمادگی روسیه برای گسترش خدمات هوایی به اعضای بریکس

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آمادگی روسیه برای گسترش خدمات هوایی به اعضای بریکس

ایسنا/وزارت حمل‌ونقل روسیه پس از نشست وزرای حمل‌ونقل کشورهای عضو بریکس در بیانیه‌ای اعلام کرد که روسیه آماده گسترش ترافیک هوایی با کشورهای عضو بریکس و افتتاح مسیرهای پروازی جدید است.

این نشست، دومین نشست وزرای حمل‌ونقل کشورهای عضو بریکس بود که در برزیل برگزار شد، وزارت حمل‌ونقل روسیه در بیانیه‌ای گفت: رئیس هیئت روسی، آمادگی این کشور را برای گسترش جغرافیای پروازها به کشورهای عضو بریکس اعلام کرد.

کشورهای عضو بریکس بیانیه مشترکی در مورد سوخت پایدار هواپیما نیز تهیه کرده‌اند که قرار است در ماه اکتبر - نوامبر امسال به مجمع سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی ارائه شود.  

خبرگزاری تاس گزارش کرد، بریکس شامل ۱۰ کشور  برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، ایران، مصر، اتیوپی و اندونزی است.

معاون وزیر حمل‌ونقل و رئیس هیئت روسی، تجربه روسیه در نوسازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل، به ویژه فرودگاه‌ها را در این نشست ارائه کرد.

این وزارتخانه اعلام کرد: بیانیه‌ای در سطح وزرا تصویب شد که منعکس‌کننده موضع یکپارچه کشورهای عضو بریکس در مورد موضوعات این نشست، از جمله عدم پذیرش تحریم‌ها و محدودیت‌های یکجانبه در حوزه حمل‌ونقل است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره