روز خونین غزه؛ ۱۰۷ فلسطینی از بامداد پنجشنبه تاکنون شهید شدند

ایرنا/ هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی همچنان مناطق مختلف نوار غزه را بمباران میکنند و بر اساس گزارش رسانه های فلسطینی از بامداد روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ تاکنون ۱۰۷ فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، یک منبع بیمارستانی اعلام کرد که از ساعات اولیه صبح امروز تاکنون ۱۰۷ فلسطینی به شهادت رسیدند که بیش از ۶۰ نفر از آنها بر اثر بمباران هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی در خان یونس در جنوب نوار غزه شهید شدند.
بر اساس این گزارش، عصر امروز، رژیم صهیونیستی بمباران خان یونس را از سر گرفت که در حمله پهپادی این رژیم به گروهی از شهروندان در نزدیکی شهر «حمد» در شمال غربی خان یونس ۲ نفر شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.
منابع فلسطینی اعلام کردند که این دو شهید «احمد انور الحلو» خبرنگار شبکه قدس و برادرش بودند.
همچنین ۶ فلسطینی در بمباران رژیم صهیونیستی در خزاعه، در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند.
در اردوگاه جبالیا نیز بر اثر بمباران درمانگاه «توبه» در منطقه «فاخوره» این اردوگاه توسط ارتش رژیم صهیونیستی ۱۵ نفر از جمله ۱۱ کودک و زن به شهادت رسیدند.
بر اثر بمباران خانهای در «جبالیا البلد» هفت نفر از اعضای خانواده شهاب به شهادت رسیدند و سه نفر دیگر در «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه شهید شدند.
گزارش آماری روزانه درباره تعداد شهدا و مجروحان ناشی از تجاوز رژیم اسرائیل به نوار غزه حاکی از آن است که طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۲ فلسطینی شهید و ۱۵۲ نفر دیگر مجروح و به بیمارستانهای نوار غزه منتقل شدند.
بر اساس این گزارش، آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.