نماد آخرین خبر

جهاد اسلامی فلسطین: بیانیه کشورهای عربی در صورت عدم توقف نسل‌کشی در غزه بی‌نتیجه است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
جهاد اسلامی فلسطین: بیانیه کشورهای عربی در صورت عدم توقف نسل‌کشی در غزه بی‌نتیجه است

ایسنا/ جنبش جهاد اسلامی فلسطین، در واکنش به اجلاس بغداد اعلام کرد که تا زمانی که این کنفرانس موفق به توقف نسل‌کشی در غزه نشود، بی‌نتیجه است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین روز شنبه در پی برگزاری اجلاس سران عرب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: به دنبال برگزاری اجلاس سران عرب که ظهر امروز در بغداد پایتخت عراق برگزار شد و همچنین بیانیه پایانی صادر شده توسط سران شرکت کننده در این کنفرانس ما در جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید می‌کنیم تا زمانی که این کنفرانس موفق به توقف نسل کشی در غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه در پشت مرزها و پایان دادن به قحطی که نوار غزه را مورد هجمه قرار داده است، نشود تمام بیانیه‌های محکومیت و تمام دعوت‌ها و درخواست‌های صورت گرفته بی‌نتیجه و توخالی بوده است.

این جنبش بیان کرد: این وضعیت شاهدی بر ناتوانی برخی نظام‌های عربی و همدستی برخی از آنها با یکدیگر خواهد بود.

 در بیانیه پایانی اجلاس سران عرب که روز شنبه در بغداد برگزار شد، بر اهمیت مسئله فلسطین و ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در نوار غزه تأکید شده است.

در این بیانیه، جامعه جهانی به تلاش برای پایان دادن به خونریزی‌ها و تسهیل ورود کمک‌های انسانی به غزه فراخوانده شده است.

همچنین بیانیه بر لزوم هماهنگی مشترک برای بازگشایی کامل گذرگاه‌ها و تقویت نقش نهادهای وابسته به سازمان ملل تأکید دارد.

اجلاس سران عرب در بغداد بار دیگر مخالفت شدید خود را با هرگونه کوچ اجباری یا آوارگی ملت فلسطین اعلام کرده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره