نماد آخرین خبر

سازمان جهانی بهداشت: ۹۴ درصد از بیمارستان‌های نوار غزه آسیب دیده‌اند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سازمان جهانی بهداشت: ۹۴ درصد از بیمارستان‌های نوار غزه آسیب دیده‌اند

ایرنا/ سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ۹۴ درصد از بیمارستان‌های نوار غزه در نتیجه حملات اسرائیل آسیب دیده‌اند.

این نهاد وابسته به سازمان ملل هشدار داد که ادامه حملات و محاصره، نظام سلامت در غزه را به مرحله فروپاشی کامل رسانده و دسترسی مردم به خدمات اولیه درمانی به‌شدت محدود شده است.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که از مجموع ۳۶ بیمارستان موجود در این منطقه، تنها ۱۹ مرکز به‌صورت جزئی و محدود به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در یک بیانیه دیروز پنجشنبه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۷ شهید و ۲۴۷ زخمی وارد بیمارستان‌های نوار غزه شده‌اند.

براساس این بیانیه، از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) و با آغاز موج تازه تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه غزه تا دیروز پنجشنبه سه هزار و ۶۱۳ نفر در نوار غزه شهید و ۱۰ هزار و ۱۵۶ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تا دیروز پنجشنبه به ۵۳ هزار و ۷۶۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۲۲ هزار و ۱۹۷ نفر رسید.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: هنوز پیکرهای شماری از شهدا در خیابان‌ها و زیر آوار قرار دارند و امکان دسترسی نیروهای امدادی به آنها فراهم نشده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ای و تلفات انسانی زیادی برجای گذاشت اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابود کردن جنبش حماس و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش بس برقرار شد.

ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره