نماد آخرین خبر

گرسنگی کودکان غزه صدای اسرائیلی‌ها را هم درآورد

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/در حالی که کودکان غزه هر روز با ظرف‌های خالی ساعت‌ها منتظر دریافت غذا به صف می‌ایستند، بزرگ‌ترین فستیوال غذای اسرائیل تنها با فاصله 40 کیلومتر برگزار شد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ده‌ها فعال اسرائیلی روز پنجشنبه (اول خرداد) در مقابل محل برگزاری بزرگترین فستیوال غذا در تل آویو با در دست گرفتن ظرف‌هایی خالی، علیه گرسنگی دادن رژیم صهیونیستی به مردم غزه تجمع سکوت برگزار کردند.

رژیم اسرائیل در حالی جشنواره غذای «در تل‌آویو (غذا) بخور» را از ۱۹ تا ۲۲ مه ۲۰۲۵ برگزار کرده که تنها چند کیلومتر آن طرف‌تر هزاران فلسطینی به دلیل محاصره سه ماهه و عدم ورود غذا،‌ دارو و امکانات بهداشتی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند. 

این رژیم پس از ماه‌ها جنگ علیه غیرنظامیان و دریافت خسارات شدید از سوی نیروهای مقاومت حماس،‌ حزب الله و حوثی‌های یمن مهم‌ترین ادعای خود یعنی «تامین امنیت» برای شهرک نشینان، توریست‌ها و سرمایه‌گذاران اقتصادی در سرزمین های اشغالی را از دست داده است.

فعالان اسرائیلی در حالی که علاوه بر ظرف‌های خالی، پلاکاردهایی با عنوان «گرسنگی دادن ،‌جنایت جنگی است» در دست داشتند، رویکرد مقامات رژیم صهیونیستی در جلوگیری از ورود مواد غذایی و تجهیزات پزشکی به غزه و استفاده ابزاری از گرسنگی دادن به زنان و کودکان را محکوم کردند.

البته این اقدام آن‌ها از سوی دیگر شهرک‌نشینان و بازدیدکنندگان اسرائیلی بی‌پاسخ نماند. اسرائیلی‌های حامی جنگ در غزه به طرف ظرف‌های خالی این فعالان تکه‌های غذا پرتاب کرده و با توهین و ناسزا عمدا جلوی آن‌ها غذا می‌خوردند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره