نماد آخرین خبر

سرنوشت زنان ایزدی ربوده شده به دست داعش چه شد؟

منبع
مهر
بروزرسانی
سرنوشت زنان ایزدی ربوده شده به دست داعش چه شد؟

مهر/ وزیر خارجه عراق به سرنوشت زنان ایزدی اشاره کرد که هنگام اشغال مناطق گسترده ای از عراق به دست داعش در اواسط سال ۲۰۱۴ ربوده شدند.

به گزارش العربیه، فواد حسین وزیر خارجه عراق به سرنوشت زنان ایزدی ربوده شده به دست تکفیری ها اشاره کرد.
وی اعلام کرد که داعش پس از سیطره بر مناطق گسترده ای از عراق در اواسط سال ۲۰۱۴، بیشتر زنان ایزدی ربوده شده را به داخل سوریه منتقل کرده است.
وی امروز سه شنبه در جریان نشستی در بغداد با مشارکت هیئتی از اقلیم کردستان عراق، گفت: بغداد و اربیل در راستای جمع آوری اطلاعات مربوط به ربوده شدگان و زنان ایزدی ربوده شده به دست داعش به ویژه با توجه به تغییرات انجام شده در سوریه، حرکت می کنند.
فواد حسین افزود: بیشتر این زنان ایزدی ربوده شده به داخل سوریه منتقل شده اند و دولت عراق در راستای آزادی آنها حرکت می کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره