کشته شدن ۳۱۰ تن از کارمندان آنروا در غزه

فارس/کمیسر کل آنروا با بیان اینکه سازوکار توزیع کمکها توسط آمریکا در غزه به منزله هدر دادن منابع است، عنوان داشت که ۳۱۰ تن از کارمندان این آژانس طی جنگ در غزه جان خود را از دست دادهاند.
کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، «فیلیپ لازارینی» اعلام کرد: سازوکار توزیع کمکها در غزه که توسط آمریکا و اسرائیل انجام میشود، به منزله هدر دادن منابع و منحرف کردن توجهها از جنایتها است.
به نقل از الجزیره، وی تصریح کرد: سازوکار جدید توزیع کمکها در غزه باعث میشود که ساکنان آن مجبور باشند مسافتهای طولانی را برای به دست آوردن کمک طی کنند.
لازارینی گفت: منحصر کردن توزیع کمکها در ۳ إلی ۴ مرکز باعث میشود که ساکنان غزه مجبور به آوارگی شوند، در حالی که ما کمکهایمان را از ۴۰۰ مرکز توزیع میکردیم.
کمیسر کل آنروا تاکید کرد که این آژانس ۳۱۰ تن از کارمندان خود را طی جنگ غزه از دست داده است.
وی تصریح کرد که بیشتر مناطق نوار غزه در معرض دستورات تخلیه نظامی هستند که باعث میشود ساکنان غزه در منطقه کوچکی تحت محاصره باشند.
لازارینی گفت: وضعیت مالی آنروا وخیم است و برای ادامه عملیات پس از ماه آتی به صورت فوری به حمایت نیاز دارد.
روز گذشته دفتر اطلاعرسانی دولتی غزه تاکید کرد که در میانه فروپاشی روند کمکرسانی انسانی و تشدید جنایت گرسنگی دادن عامدانه، اشغالگران اسرائیلی در طرح توزیع کمکها در مناطق «ایزوله و نژادپرستانه»، شکست فجیعی خوردند.
بر اساس بیانیه صادره از این نهاد اطلاعرسانی، در تصاویری فاجعهبار و دردناک، هزاران شهروند گرسنه که اشغالگران آنها را تحت محاصره گرفته و مانع از رسیدن غذا و دارو به این شهروندان به مدت بیش از ۹۰ روز شدند، به مراکز مورد ادعای دشمن برای توزیع کمکها هجوم بُردند که نتیجهای جز سیطره بر مواد غذایی موجود در آن نداشت و در ادامه نظامیان صهیونیست دست به تیراندازی زده و چندین شهروند را شهید و زخمی کردند؛ امری که به وضوح نشانگر فروپاشی طرح دشمن برای توزیع کمکهاست.
این نهاد عنوان داشت، آنچه روز گذشته روی داد، گواهی قاطع بر ناکامی اشغالگران در مدیریت اوضاع انسانی است که خود با سیاست گرسنگی، محاصره و بمباران آن را به بار آوردهاند، این وضعیت تداوم جنایت تمام عیار نسلکشی جمعی است که قوانین بینالمللی به خصوص ماده دوم کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسلکشی ۱۹۴۸ است.