رئیس جمهور فرانسه، باز هم سوژه کاربران شد

فارس/فعالان فضای مجازی با یادآوری ماجرای سیلی خوردن ماکرون از همسرش، هشدارهای روز گذشته (جمعه) او علیه اسرائیل را مورد تمسخر قرار دادند.
دنبال کنندگان صفحه اینستاگرام الجزیره انگلیسی در واکنش به تهدید روز گذشته (جمعه) ماکرون علیه اسرائیل، این موضعگیری را «دیر»، «نمایشی» و «فریبکارانه» توصیف کردند.
آنها ماکرون را به دلیل پروندههای اخیرش در فضای مجازی مورد تمسخر قرار داده و تاکید کردند صرف «هشدار» دادن به اسرائیل یعنی باز هم جهان شاهد اقدام موثر از سوی فرانسه نخواهد بود.
بدون اقدام فوری ،حرف هایت به درد نمی خورد
(تازه) اما؟ اگر؟ بیست ماه (از جنگ غزه) و 77 سال (از اشغال فلسطین) گذشته!!
۶۰۰ روز بعد از (جنگ)...🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ و همچنان حرف...
لفاظی را متوقف کنید و شروع به اقدام کنید. اسرائیل همین الان در حال کشتن فلسطینیها است و بنابراین هرگونه اقدامی باید همین الان انجام شود، نه در آیندهای که اسرائیل کار خود را تمام کرده باشد.
تمسخر ماکرون که عصر روز یکشنبه گذشته در جلوی دوربینها مورد حمله بریژیت ، همسرش، قرار گرفته بود در فضای مجازی همچنان ادامه دارد.
پیش از این نیز ویدئویی از رئیس جمهور فرانسه در کنار صدراعظم آلمان و نخست وزیر انگلیس در فضای مجازی وایرال شده بود که کاربران مخفی کردن سریع شیئی شبیه بسته مواد مخدر از سوی ماکرون را سوژه خنده قرار داده و به باد انتقاد گرفته بودند.
این همون یارویی نیست که چند روز پیش از یک پیرزن سیلی خورد؟ این همون کسی نیست که بعد از چند بار بو کشیدن، در حال پنهان کردن یک کیسه 🌨️ دستگیر شد؟ مگه این همان کسی نیست که به کنگو رفت و تمام شب را در یک میخانه شراب خورد؟ مگه این رئیس جمهور کشوری نیست که لیبی را بیثبات کرد؟ حالا حدس بزنید چه شده! کشورش به اسرائیل سلاحهایی ارسال می کنه که تا به امروز زنان و کودکان بیگناه رو کشته
لابد دلیلی داشته که همسرش بهش سیلی زده دیگه
بریژیت کجاست؟
حقش بود که از زنش سیلی بخوره
کاربران می گویند فرانسه طی بیست ماه گذشته و در جریان جنگ غزه نه تنها هیچ اقدام عملی به نفع فلسطینیها انجام نداده بلکه با حمایت سیاسی و ارسال سلاح به سرزمینهای اشغالی بر آتش این جنگ دمیده است.