نماد آخرین خبر

رسانه عبری: پیشرفت چشمگیر در مذاکرات پایان جنگ غزه حاصل شده است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
رسانه عبری: پیشرفت چشمگیر در مذاکرات پایان جنگ غزه حاصل شده است

ایسنا/در شرایطی که جنگ غزه همچنان ادامه دارد، منابع صهیونیست و آمریکایی از تحرکات جدی برای دستیابی به توافقی گسترده خبر می‌دهند.

 روزنامه عبری‌ یدیعوت آحارونوت صبح امروز (سه‌شنبه) به نقل از منابع منطقه‌ای اعلام کرد که پیشرفت بسیار چشمگیری در مسیر توافق تبادل اسرا و توقف جنگ در غزه حاصل شده است.

به گفته این منابع، مذاکراتی در جریان است که می‌تواند به نقطه عطفی در بحران جاری منجر شود.

یکی از این منابع گفت: دو طرف نرمش نشان داده‌اند اما از تبعات تقابل اسرائیل و ایران نگران هستند.

وی افزود: هیأت اسرائیل فعلا به دوحه نرفته است؛ چراکه گمان می‌رود این اقدام پیشرفت در امور را به جای تسهیل، آهسته کند.

این روزنامه گزارش داد، هم‌زمان، مقامات رسمی آمریکا در روزهای اخیر به خانواده‌های زندانیان صهیونیست اطلاع داده‌اند که «نشانه‌های بسیار امیدوارکننده‌ای» برای رسیدن به یک توافق واقعی مشاهده شده و احتمال وقوع «گشایش بزرگ» افزایش یافته است.

در همین راستا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در اظهاراتی اعلام کرد که «فرصتی» برای پیشرفت در مذاکرات می‌بیند؛ با این حال، یک منبع غیر اسرائیلی در گفتگو با رسانه‌ها تصریح کرده است که «موضوع صرفاً تبادل اسرا نیست» بلکه سخن از توافقی فراگیر برای پایان جنگ در نوار غزه است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که جنگ و محاصره غزه با انتقادات بین‌المللی فزاینده‌ای روبه‌رو شده و درخواست‌ها برای پایان فوری درگیری‌ها شدت گرفته است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره