نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

یدیعوت آحارونوت: جنگ با ایران برای اسرائیل ۲۰ میلیارد دلار هزینه داشته است

منبع
شفقنا
بروزرسانی
یدیعوت آحارونوت: جنگ با ایران برای اسرائیل ۲۰ میلیارد دلار هزینه داشته است

شفقنا/ روزنامه یدیعوت آحارونوت از اختلاف نظر بین وزارت جنگ و ارتش اسرائیل از یک سو و وزارت دارایی این رژیم بر سر هزینه‌های جنگ علیه ایران پرده برداشت.


به گزارش المنار، یدیعوت آحارونوت نوشت: ارتش اسرائیل اعلام کرده پس از جنگ با ایران باید فوراً ذخایر موشک‌های رهگیر خود را دوباره پر کند در حالی که وزارت دارایی در پاسخ به این درخواست گفت که ارتش اسرائیل در حال هدر دادن بودجه برای نیروهای ذخیره است.
وزارت جنگ اسرائیل درخواست ۶۰ میلیارد شِکِل اضافی به بودجه خود را دارد تا هزینه‌های جنگ علیه ایران و عملیات اخیر در غزه را پوشش دهد، که به گفته وزارت دارایی، هر دو در لایحه بودجه ۲۰۲۵ لحاظ نشده‌اند.
مقامات وزارت جنگ اسرائیل ابراز امیدواری کردند که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، برای دستیابی به تفاهم بین دو وزارتخانه، مداخله فوری کند.
۲۰ میلیارد دلار هزینه احتمالی جنگ با ایران است
برآوردهای اولیه اسرائیل نشان می‌دهد که جنگ با ایران تقریباً ۲۲ میلیارد شِکِل (۶.۲ میلیارد دلار) هزینه مستقیم برای خزانه‌داری اسرائیل داشته است، از جمله ۱۰ میلیارد شِکِل برای تأمین هزینه‌های نظامی اسرائیل، که شامل مهمات، موشک‌های رهگیر، ساعات طولانی پرواز جت‌های جنگنده و استخدام نیروهای ذخیره می‌شود.
با این حال، گزارش‌های اقتصادی اسرائیل بیانگر آن است که این جنگ حدود ۱۲ میلیارد دلار ضرر مستقیم برای اقتصاد اسرائیل داشته است، از جمله هزینه‌های نظامی، خسارات ناشی از حملات موشکی، غرامت به شرکت‌ها و افراد و هزینه‌های بازسازی.
انتظار می رود اگر برآوردهای خسارات غیرمستقیم و غرامت جبهه داخلی لحاظ شود، هزینه به ۲۰ میلیارد دلار افزایش یابد.
یدیعوت آحارانوت پیش از این گزارش داده بود که ارتش اسرائیل درخواست ۴۰ میلیارد شِکِل اضافی (تقریباً ۱۱.۷ میلیارد دلار) برای جبران خسارات خود ارائه کرده است، در حالی که پیش از این درخواست ۱۰ میلیارد و سپس ۳۰ میلیارد دلار قبل از شروع جنگ کرده بود. این روزنامه توضیح داد که این درخواست‌ها شامل خرید موشک‌های رهگیر و مهمات تهاجمی و تکمیل ذخایر تسلیحات است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره