نماد آخرین خبر

نتانیاهو در مخفیگاه شاباک از احتمال حل پرونده اسرا سخن گفت

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نتانیاهو در مخفیگاه شاباک از احتمال حل پرونده اسرا سخن گفت

تسنیم/ بنیامین نتانیاهو که به جای مقر شاباک به یکی از مخفیگاه‌های این سازمان رفته بود، اعلام کرد، فرصتی جدید برای آزادی اسرا فراهم شده است.


رسانه‌های عبری زبان با انتشار یک ویدئوی ضبط شده که دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی در اختیار آنها قرار داده اعلام کردند، نتانیاهو برای اولین بار از زمان آغاز جنگ، آزادی اسرا را بر جنگ علیه حماس مقدم کرد.
وی در این سخنرانی اعلام کرد، اسرائیل با یک تهدید وجودی مقابله کرد و شما اقدامات خارق العاده‌ای در رابطه با خنثی کردن این خطرات ایفا کردید.

رسانه‌های عبری زبان محلی که این سخنرانی در آن انجام شد را اعلام نکردند و فقط از آن به عنوان یکی از تاسیسات شاباک نام بردند.
این خبر در حالی اعلام می‌شود که در جریان جنگ 12 روزه، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی از هدف قرار دادن مقر شاباک هم خبر داده بودند، امری که رژیم صهیونیستی همچنان آن را در بایکوت شدید خبری قرار داده است.
خبرنگار شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد، پیش بینی می‌شود رئیس ستاد ارتش اسرائیل به زودی پایان عملیات ارابه‌های گدعون را اعلام کند.
این رسانه عبری به نقل از رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد، ارتش در حال حاضر 70 درصد از نوار غزه را در کنترل خود دارد.
اکنون ارتش مخالف اشغال کامل نوار غزه است و توصیه‌اش انجام توافق مبادله اسرا است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره