نماد آخرین خبر

اسرائیل سناریوی عادی‌سازی روابط با سوریه را ترویج می‌کند؛ این بار اجاره بلندی‌های جولان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اسرائیل سناریوی عادی‌سازی روابط با سوریه را ترویج می‌کند؛ این بار اجاره بلندی‌های جولان

ایرنا/  روزنامه صهیونیستی «معاریو» گزارش داد که تل‌آویو در چارچوب توافق مورد انتظار با دمشق، سناریویی را ترویج می‌کند که شامل اجاره بلندی‌های جولان می‌شود.


به گزارش پایگاه خبری ارم نیوز امارات، روزنامه معاریو افزود که این سناریو شامل به رسمیت شناختن حاکمیت سوریه بر بلندی‌های جولان توسط رژیم اسرائیل در ازای اجاره بلندمدت و نامشخص تحت یک توافق بین‌المللی است.
طبق روایت این روزنامه صهیونیستی، اگر مذاکرات صلح بین دمشق و تل‌آویو بصورت رسمی آغاز شود، واگذاری بلندی‌های جولان به رژیم اسرائیل برای «احمد الشرع» مشهور به «ابومحمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه، دشوار خواهد بود.
به نوشته معاریو، مخالفان احمد الشرع خشمگین هستند و او به عنوان رئیس جمهور سوریه در ذهن مردم این کشور به عنوان کسی که زمین‌های اسلامی را به یهودیان فروخته است تثبیت خواهد شد لذا به این امتیاز واکنش نشان خواهد داد.
این روزنامه صهیونیستی مدعی شد که در دوران «اسحاق رابین» و «ایهود باراک» نخست‌وزیران فقید این رژیم، اسرائیل و سوریه مذاکرات صلح پیشرفته‌ای را برگزار کردند و ایده اجاره بلندی‌های جولان در آن زمان مطرح شد و تا زمان توقف مذاکرات، گفت و گو در مورد ترتیبات امنیتی این ایده در حال انجام بود.
طبق ارزیابی‌های مقامات رژیم صهیونیستی، مزیت احمد الشرع برای تل‌آویو، نداشتن سابقه جنگ با این رژیم است که دو طرف را قادر می‌سازد از همان ابتدا رابطه‌ای مبتنی بر اعتماد ایجاد کنند.
پیشتر در روز پنجشنبه - ۵ تیر ۱۴۰۴ - پایگاه خبری ارم نیوز امارات به نقل از یک منبع رسمی نزدیک به دولت موقت سوریه افزود که اظهاراتی که درباره امضای توافق صلح با رژیم اشغالگر اسرائیل بیان شده، بسیار زود هنگام است.
این منبع به شبکه الاخباریه سوریه گفته بود: تا زمانی که رژیم اشغالگر اسرائیل به طور کامل به توافقنامه ۱۹۷۴ پایبند نباشند و از مناطقی که به آن‌ها نفوذ کرده است، عقب‌نشینی نکند، نمی‌توان درباره امکان مذاکره در مورد توافقات جدید صحبت کرد.
پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی برای زمینه‌سازی جهت سوق دادن دمشق به عادی‌سازی روابط با این رژیم به نقل از منابع اسرائیلی گزارش داده بودند که مذاکرات بین تل‌آویو و دمشق، تحت نظارت آمریکا در حال انجام است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره