نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

اسرائیل جنایتکار از یزید؛ شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۴۱۸ نفر رسید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
اسرائیل جنایتکار از یزید؛ شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۴۱۸ نفر رسید

ایسنا/ وزارت بهداشت غزه امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۳۸۴ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۵۷ هزار و ۴۱۸ تن خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۰ شهید و ۳۰۴ زخمی دیگر به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند.
بر اساس گزارش شبکه خبری العربی، این وزارتخانه همچنین تاکید کرد، با احتساب این آمار، شمار کل شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۷ هزار و ۴۱۸ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۳۶ هزار و ۲۶۱ نفر رسیده است.
طبق این گزارش، هنوز شمار زیادی از قربانیان زیر آوار یا در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و تیم‌های امدادی به دلیل شرایط خطرناک امکان دسترسی به آنان را ندارند.
از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون، ۶ هزار و ۸۶۰ نفر شهید و ۲۴ هزار و ۲۲۰ نفر زخمی شده‌اند.
همچنین در ۲۴ ساعت اخیر، در بخش شهدای «لقمه نان» ۸ شهید و بیش از ۴۰ زخمی گزارش شده است که شمار کل شهدای این بخش را به ۷۵۱ شهید و بیش از ۴۹۳۱ زخمی رسانده است.
هنوز نزدیک به ۱۴ هزار فلسطینی در نوار غزه نیز مفقود و زیر آوار هستند.
رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه مردم بی‌دفاع غزه ادامه می‌دهد.
رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره