نماد آخرین خبر

تهدید وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره بازگشت تعرفه‌ها

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تهدید وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره بازگشت تعرفه‌ها

باشگاه خبرنگاران/ وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید کشور‌هایی که تا دهم مرداد موفق به امضای توافق تجاری با واشنگتن نشوند، شاهد تعرفه‌های سنگین قبلی خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد کشور‌هایی که تا اول ماه اوت (جمعه، ۱۰ مرداد) موفق به امضای قرارداد تجاری با ایالات متحده نشوند، می‌توانند انتظار داشته باشند که نرخ تعرفه‌های آنها به سطوح اعلام شده در ماه آوریل بازگردد.

با وجود اینکه رئیس جمهور آمریکا پیش‌تر مهلت توافق تجاری با واشنگتن را ۹ ژوئیه (۱۸ تیرماه) اعلام کرده بود، بسنت گفت: «این ضرب‌الاجل جدید نیست. بلکه صرفا زمانی است که تعرفه‌ها به حالت سابق بازمی‌گردد. اگر می‌خواهید کار‌ها را سرعت ببخشید، آن را انجام دهید. اگر هم می‌خواهید به نرخ قبلی برگردید، این انتخاب شماست.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا افزود: «ما به چندین توافق نزدیک هستیم. مثل همیشه از طرف دیگر کشور‌ها کار‌های زیادی در حال انجام است. من انتظار دارم که طی چند روز آینده شاهد چندین اعلان بزرگ باشم.»

پیش از این، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که واشنگتن در مورد تعرفه‌های جدید به کشور‌های خارجی اطلاع‌رسانی خواهد کرد. ترامپ روز جمعه به خبرنگاران گفت: «ما شروع به ارسال نامه به کشور‌های مختلف خواهیم کرد. فردا ۱۰ یا ۱۲ نامه ارسال خواهیم کرد و در چند روز آینده، فکر می‌کنم تا ۹ ژوئیه، تعرفه‌ها برای همه اعمال خواهد شد». 

تعرفه مالیاتی است که بر کالا‌های وارداتی به آمریکا اعمال می‌شود. هرچند شرکت‌های وارد کننده مسئولیت پرداخت این تعرفه‌ها را بر عهده دارند، اما در نهایت این امر منجر به افزایش قیمت برای مصرف‌کنندگان آمریکایی خواهد شد. ایده ترامپ این است که پول بیشتری به دولت ایالات متحده داده شود و همچنین کالا‌های خارجی گران‌تر شوند تا تقاضا برای کالا‌های ساخت آمریکا افزایش یابد. با این حال، طرح تعرفه‌ها مخالفان بسیاری دارد و برخی کارشناسان می‌گویند ممکن است منجر به رکود شود.

تعرفه‌هایی که ترامپ در ماه آوریل اعمال کرده بود از ۱۰ تا ۷۰ درصد متغییر بود. او همچنین تعرفه ۱۴۵ درصدی بر واردات چین اعمال کرد، در حالی که چین هم با تعرفه ۱۲۵ درصدی تصمیم آمریکا را تلافی کرد. پس از مذاکرات تجاری بین دو کشور، واشنگتن و پکن توافق کردند که تعرفه‌ها را به ترتیب به ۳۰ و ۱۰ درصد کاهش دهند.

منبع: آکسیوس





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله