نماد آخرین خبر

دخالت‌های همسر نتانیاهو در امور سیاسی؛ «دفتر نخست وزیر لانه زنبور است»

منبع
مهر
بروزرسانی
دخالت‌های همسر نتانیاهو در امور سیاسی؛ «دفتر نخست وزیر لانه زنبور است»

مهر/یکی از کارکنان سابق دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص دخالت‌های گسترده همسر نتانیاهو در امور سیاسی افشاگری کرد.


به گزارش روسیا الیوم، یکی از کسانی که پیشتر در دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی کار می‌کرد فاش کرد که این دفتر یک مکان سمی برای کار کردن است چرا که در کنار فشارهای شدید کاری سارا نتانیاهو همسر نخست وزیر، در امور آن دخالت می‌کند.

وی اضافه کرد، سارا به صورت پی در پی با مشاوران نتانیاهو در می‌افتد و در نهایت اکثر این مشاجرات به اخراج یا استعفا می‌انجامد. دفتر نتانیاهو تبدیل به لانه زنبور شده است.

تساحی بروفرمن رئیس دفتر نتانیاهو قدرتمندترین فرد در این مکان است و وظیفه غیر رسمی او خاموش کردن آتش‌هایی است که سارا نتانیاهو به راه می‌اندازد.

از نوامبر ۲۰۲۲ تاکنون چندین مورد استعفا در دفتر نتانیاهو ثبت شده است. همچنین در مارس ۲۰۲۴ یائیر کاسپریوس مدیر دفتر وی به دلیل به وجود آمدن اختلافات شدید با سارا اخراج شد.

علاوه بر این، یوسی شیلی یکی دیگر از مسئولان دفتر نتانیاهو به دلیل اینکه بنا به گفته سارا خواسته‌های او را تمام و کمال اجرا نمی‌کرد کنار گذاشته شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره