نماد آخرین خبر

نخستین واکنش گردان القسام به تارو مار شدن صهیونیست ها در شمال نوار غزه

منبع
مهر
بروزرسانی
نخستین واکنش گردان القسام به تارو مار شدن صهیونیست ها در شمال نوار غزه

مهر/ گردان القسام به تارو مار شدن صهیونیست ها در شمال نوار غزه واکنش نشان داد و اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی را درهم خواهند شکست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای درباره عملیات بیت حانون خطاب به صهیونیست‌ها اعلام کرد: ما هیبت ارتش شما را در هم خواهیم شکست.»

این گروه همچنین تأکید کرد: تا زمانی که تجاوز ادامه داشته باشد، تابوت‌ها و اجساد ارتش دشمن به یک رویداد مداوم تبدیل خواهد شد.

بر اساس گزارش منابع خبری تاکنون ۶ نظامی اسرائیلی در کمین گردان‌های القسام کشته و ۱۰ تن دیگر زخمی شدند، اقدامی که رسانه‌های صهیونیستی آن را شدیدترین حمله به نظامیان اسرائیلی از زمان طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) می‌دانند.

القسام همچنین با انتشار پوستری به صهیونیست‌ها هشدار داد: «منتظر سریال کمین‌های مرگ در بیت حانون [واقع در شمال نوار غزه] باشید».





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله