نماد آخرین خبر

۷۹۸ فلسطینی در مراکز توزیع کمک‌ در غزه شهید شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۷۹۸ فلسطینی در مراکز توزیع کمک‌ در غزه شهید شدند

ایرنا/ دفتر حقوق بشر سازمان ملل از شهادت دست‌کم ۷۹۸ شهروند فلسطینی در جریان تلاش برای دستیابی به کمک‌های بشردوستانه در مراکز آمریکایی - صهیونیستی توزیع کمک ها و اطراف آن در نوار غزه خبر داد.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد که از پایان ماه مه ۲۰۲۵ تاکنون، دست‌کم ۷۹۸ فلسطینی در غزه در حالی که در تلاش برای دریافت کمک‌های بشردوستانه بودند، به دست صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.
طبق این گزارش، ۶۱۵ نفر از قربانیان در نزدیکی مکان‌هایی به شهادت رسیدند که که متعلق به مؤسسه «بشردوستانه غزه» وابسته به آمریکا بوده است.
در همین حال، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، وضعیت انسانی در نوار غزه را وخیم و ناامیدکننده توصیف کرده و هشدار داد که غزه به گورستانی برای کودکان و گرسنگان تبدیل شده است.
او تاکید کرد که مردم غزه راه گریزی ندارند و تنها میان گرسنگی یا گلوله یکی را باید انتخاب کنند.

از سوی دیگر، منابع خبری الجزیره گزارش دادند که در منطقه الشاکوش در شمال غربی شهر رفح در جنوب نوار غزه، نظامیان رژیم اشغالگر امروز جمعه به سوی مردم منتظر کمک‌های غذایی آتش گشودند که در نتیجه آن، ۱۰ نفر شهید و بیش از ۷۰ نفر دیگر زخمی شدند.
این درحالی است که بحران سوخت و کمبود تجهیزات پزشکی نیز وخامت اوضاع را تشدید کرده است. سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی به شبکه الجزیره گفت که به دلیل کمبود شدید سوخت، برق بخش‌های خارجی بیمارستان قطع شده است.
وی از تمام نهادهای بین‌المللی خواست که برای تأمین سوخت مورد نیاز جهت ادامه فعالیت‌های درمانی، وارد عمل شوند؛ زیرا آنچه در حال وقوع است بسیار خطرناک است.
این مقام پزشکی همچنین از جامعه جهانی خواست با فشار بر رژیم اشغالگر، زمینه ورود تجهیزات پزشکی ضروری به بیمارستان‌های غزه را فراهم کند.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آوَرَد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره