نماد آخرین خبر

یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد

ایرنا/ مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در اظهاراتی از ملت‌ها و دولت‌های اسلامی و عربی خواست تا برای مقابله با خطر فراگیر رژیم صهیونیستی و نجات جان ساکنان نوار غزه موضعی قوی و واحد اتخاذ و اقدامی موثر و فوری انجام دهند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، مهدی المشاط در گفت و گو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت: امروز امت اسلامی بیش از هرزمان دیگری به یک موضع قوی و واحد برای دفع خطر رژیم صهیونیستی نیاز دارد پیش از آنکه این خطر دامن همه را بگیرد.

المشاط افزود: کسانی که امروز درباره نوار غزه و فلسطین موضع گیری نکنند، نمی‌توانند در آینده این خطر را از خود دفع کنند و کسانی که صحنه‌های دردآور جانباختگان از گرسنگی در نوار غزه، آنها را ناراحت نکند، از دین، عزت و اسلام و انسانیت بویی نبرده‌اند.

وی گفت: همه باید همت کنیم تا پیش از اینکه مورد لعنت و نفرین تاریخ قرار بگیریم و ضربه پوتین‌های صهیونیست‌ها را بر صورت‌هایمان احساس کنیم، این لکه ننگ را از پیشانی امت پاک کنیم.

المشاط ادامه داد: هیچ کس در این باره در پیشگاه خداوند بهانه‌ای ندارد و همه در این باره مسئول هستند.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در ادامه خطاب به حکام کشورهای عربی و اسلامی، گفت: اگر نمی‌توانید اقدامی کنید به ملت‌ها اجازه دهید تا در این باره اقدام کنند و اگر ملت‌ها نیز در این باره تحرکی نداشته باشند، جزای این سکوت دامن همه امت اسلامی را خواهد گرفت.

المشاط افزود: همگان باید بدانند که رژیم صهیونیستی اصل مشکل است و دویدن به دنبال توهم صلح و آشتی با آن، گمراهی است.

وی اضافه کرد: باید با هر صدایی که در راستای منحرف کردن قطب نمای دشمنی با این دشمن مجرم و حامیان آن و برانگیختن اختلافات در امت اسلامی است، مقابله کنیم.

المشاط گفت: ما در یمن آمادگی داریم که در مقدمه و پیشرو اتخاذ یک موضع واحد و همکاری برای مقابله با رژیم جنایتکار صهیونیستی و حامیان شرور آن باشیم و منتظر موافقت رسمی کشورهای عربی و اسلامی هستیم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر