اعتصاب غذای خبرنگاران در غزه برای همبستگی با گرسنگان

فارس/چند خبرنگار فلسطینی تصمیم گرفتند در راستای اعلام همبستگی با گرسنگان غزه، تا زمان ورود کمکها دست به اعتصاب غذای نامحدود بزنند.
این اعتصاب با تصمیم و ابتکار «ودیع ابو السعود» خبرنگار فلسطینی آغاز شد. او در مصاحبه با الجزیره مباشر بر لزوم ورود به اعتصاب غذای نامحدود تا زمان ورود کمکهای انسانی به غزه تاکید کرد.
این خبرنگار تصریح کرد که آنها در روز فقط یک بار آب و نمک میخورند.
وی ادامه داد: این اقدام پیامی به جهانیان مبنی بر لزوم این است که باید کاری کنند و کودکان گرسنه غزه را نجات دهند. ما از اعتصاب دست بر نخواهیم داشت تا زمانی که کمکهای انسانی به صورت کامل وارد نوار غزه شده و شرایط جسمانی کودکان بهتر شود.
در همین حال، عکاس خبری «محمد علیان» گفت، با وجود اینکه احساس ضعف و ناتوانی شدید میکند، اما او بر تکمیل اعتصاب تا زمان تحقق اهدافش پافشاری دارد.
وی تصریح کرد که مشاهده افراد گرسنه بسیار سخت و دردآور است و باید جهانیان دست به کاری برای نجات صدها هزار تن از ساکنان غزه بزنند.
علیان از خبرنگاران در اقصی نقاط جهان خواست تا در این اعتصاب نامحدود مشارکت کنند تا اهرم فشاری بر رژیم اشغالگر اسرائیل برای توقف جنگ گرسنگی در حق فلسطینیها در نوار غزه باشد.
در همین حال، عکاس خبری، «یوسف الولو» تاکید کرد که آنها به اعتصاب غذای خود تا زمان پایان قحطی ساکنان غزه ادامه میدهند.
وی اظهار کرد که وضعیت جسمانی دشوار آنها باعث توقف ادامه اعتصاب نخواهد شد.
طبق آمار وزارت بهداشت غزه، شمار فوتیها به دلیل گرسنگی و سوء تغذیه از اکتبر ۲۰۲۳ به ۱۰۱ تن از جمله ۸۰ کودک افزایش یافته است. طی روزهای اخیر ۱۵ فلسطینی از جمله ۴ کودک به دلیل قحطی جان خود را از دست دادهاند.