نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

مجله اسرائیل‌دیفنس: پنتاگون برای پر کردن مجدد ذخایر موشک‌های تاد به چهار سال زمان نیاز دارد

منبع
شفقنا
بروزرسانی
مجله اسرائیل‌دیفنس: پنتاگون برای پر کردن مجدد ذخایر موشک‌های تاد به چهار سال زمان نیاز دارد

شفقنا/ مجله «اسرائیل دیفنس/Israel Defense» امروز سه‌شنبه گزارشی در مورد آنچه «فرسایش سامانه‌های پدافندی ایالات متحده آمریکا در جنگ اسرائیل و ایران» نامید، منتشر کرد.


به گزارش المیادین، در این گزارش آمده است که ایالات متحده آمریکا در طول جنگ اسرائیل علیه ایران که ژوئن گذشته آغاز شد، مجبور شد سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته خود به ویژه سیستم تاد را به طور گسترده مستقر کند.
در این گزارش به آماری از وب‌سایت «The War Zone» اشاره شده است که نشان می‌دهد ارتش آمریکا بیش از ۱۵۰ موشک تاد را برای رهگیری موشک‌های بالستیک شلیک شده توسط ایران به سمت اسرائیل شلیک کرده است.
بر این اساس، این تعداد حدود یک چهارم کل موشک‌های درخواست شده توسط پنتاگون از زمان ورود این سیستم به خدمت را تشکیل می‌دهد، که به گفته اسرائیل دیفنس، «نشان دهنده کاهش جدی زرادخانه دفاعی ایالات متحده در مدت زمان کوتاهی است».
گزارش این مجله همچنین به مشارکت نیروی دریایی ایالات متحده که تقریباً ۸۰ موشک SM-3 را از ناوهای جنگی خود شلیک کرد، پرداخت و افزود: «با این حال، سوالاتی در مورد اثربخشی عملیاتی این موشک‌ها مطرح شده است که پنتاگون را بر آن داشته است تا هر پرتاب را به طور کامل بررسی کند.»
در این گزارش آمده است:«پیامدهای این وضعیت به خاورمیانه محدود نمی‌شود. با توجه به حمایت مداوم ایالات متحده از اوکراین و تخصیص منابع قابل توجه به آن جبهه، سوالات واقعی در مورد میزان آمادگی ایالات متحده برای رویارویی احتمالی آینده با چین در اقیانوس آرام مطرح می‌شود، رویارویی‌ای که می‌تواند مستلزم استفاده بسیار فشرده‌تر از روش‌های پیشرفته رهگیری باشد.»
طبق این گزارش، «بودجه ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که پر کردن مجدد ذخایر خالی شده تاد به تنهایی تقریباً چهار سال طول خواهد کشید و فرآیند تولید عملی این موشک‌ها به دوره طولانی‌تری نیاز دارد.»
در پایان گزارش، این مجله اظهار داشت: «این واقعیت به عنوان زنگ خطری آشکار برای تصمیم‌گیرندگان در پنتاگون و نهادهای امنیت ملی ایالات متحده عمل می‌کند: مدیریت ذخایر مهمات پیشرفته یک مسئله فنی فرعی نیست، بلکه یک جزء اساسی بازدارندگی و ثبات جهانی است.»
وال استریت ژورنال پیش از این گزارشی منتشر کرده بود که شکاف نگران‌کننده بین سطح تعهدات امنیتی که ایالات متحده به متحدان خود اعلام می‌کند و ظرفیت لجستیکی و عملیاتی آن برای انجام واقعی این تعهدات را تأیید می‌کرد.
روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارونوت» هم روز گذشته نوشته بود: «دو منبع آگاه به سی‌ان‌ان گفتند که ایالات متحده آمریکا تقریباً ۲۵ درصد از موجودی موشک‌های رهگیر پیشرفته تاد خود را در طول جنگ ۱۲ روزه با ایران استفاده کرده است.»

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله