نماد آخرین خبر

آمار سه رقمی شهدای غزه بر اثر قحطی و سوءتغذیه

منبع
شفقنا
بروزرسانی
آمار سه رقمی شهدای غزه بر اثر قحطی و سوءتغذیه

شفقنا/ وزارت بهداشت غزه روز شنبه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، حداقل هفت فلسطینی دیگر بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه در این منطقه جنگ زده خود را از دست داده‌اند. این در حالی که قحطی ناشی از محاصره چند ماهه اسرائیل در نوار غزه لحظه به لحظه رو به وخامت می‌گذارد.


به گزارش خبرگزاری آناتولی، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تعداد کل تلفات ناشی از گرسنگی از اکتبر ۲۰۲۳ به ۱۶۹ نفر، از جمله ۹۳ کودک، رسیده است.
این سازمان هشدار داد که بحران انسانی در غزه همچنان رو به وخامت است، زیرا محاصره اسرائیل که اکنون در هجدهمین سال خود قرار دارد، مانع ورود مواد غذایی و دارویی کافی می‌شود.
این وزارتخانه تأکید کرد که «اوضاع به سرعت رو به وخامت است» و بار دیگر از جامعه بین‌المللی و سازمان‌های بشردوستانه خواست تا فوراً برای توقف رنج و ارائه کمک‌های فوری مداخله کنند.
ارتش اسرائیل با رد درخواست‌های بین‌المللی برای آتش‌بس، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حملات ویران‌گری را به غزه آغاز کرده و بیش از ۶۰ هزار فلسطینی را که بیشتر آنها زن و کودک بودند، به شهادت رسانده است. بمباران بی‌وقفه، این منطقه محصور را ویران کرده و منجر به کمبود مواد غذایی شده است.
یک گروه ناظر تحت حمایت سازمان ملل متحد در هشداری اعلام کرد قحطی در غزه «اکنون در حال آشکارشدن» است و هزاران کودک دچار سوءتغذیه هستند و مرگ و میر ناشی از گرسنگی در میان خردسالان نیز رو به افزایش است.
ابتکار طبقه‌بندی یکپارچه امنیت غذایی (IPC) اعلام کرد که ارسال هوایی کمک‌های بشردوستانه به غزه مانع از «فاجعه انسانی» که در سراسر این منطقه در حال وقوع است، نخواهد شد.
«بدترین سناریوی قحطی اکنون در نوار غزه در حال وقوع است.»
این نهاد افزود: ورود فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به غزه تنها راه برای جلوگیری از افزایش سریع «گرسنگی و مرگ» است.
در این هشدار که به معنای اعلام رسمی قحطی در غزه نیست، ابتکار طبقه‌بندی یکپارچه فاز امنیت غذایی هشدار داد: شواهد فزاینده نشان می‌دهد که گشنگی گسترده، سوءتغذیه و بیماری، عامل افزایش مرگ و میر ناشی از گرسنگی هستند.
«آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که در بیشتر مناطق نوار غزه، مصرف مواد غذایی به آستانه قحطی رسیده و در شهر غزه، سوءتغذیه حاد مشاهده می‌شود.»
دادگاه کیفری بین‌المللی در ماه نوامبر گذشته حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم، را به اتهام جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.
اسرائیل همچنین به دلیل جنگ خود در غزه با پرونده نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری روبروست.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره