نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

نتانیاهو: ۵۰ برج تروریستی را در دو روز نابود کردیم

منبع
فارس
بروزرسانی
نتانیاهو: ۵۰ برج تروریستی را در دو روز نابود کردیم

فارس/ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که ارتش این رژیم طی دو روز گذشته «۵۰» برج مسکونی را در شهر غزه بمباران کرده و گفت که این مقدمه‌ای برای گسترش عملیات زمینی در غزه است.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی با افتخار درباره جنایات این رژیم در شهر غزه سخن گفت و افزود که ارتش طی دو روز گذشته «۵۰» برج مسکونی را در شهر غزه بمباران و با خاک یکسان کرده است. نتانیاهو خطاب به مردم شهر غزه گفت که تخریب این برج‌ها صرفا مقدمه‌ای برای عملیات گسترده زمینی در این شهر است و ساکنان غزه باید طبق هشدارهای صادره فورا از آنجا خارج شوند. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به تلفات این رژیم طی عملیات تیراندازی صبح امروز در قدس اشغالی، گفت که دستور داده به اردوگاه‌های پناهندگان فلسطینی حمله شود.

وی در ادامه گفت که ارتش پیش از این سه اردوگاه پناهندگان فلسطینی در کرانه باختری را نابود کرده و اکنون نوبت اردوگاه‌های دیگر است. نتانیاهو در بازدید از پایگاه نیروی هوایی این رژیم اظهار داشت: چند روز پیش به شما قول نابود کردن برج‌های «تروریستی» در شهر غزه را دادم، این دقیقا همان کاری است که اکنون انجام می‌دهیم، ما طی دو روز گذشته 50 برج را با خاک یکسان کردیم. وی گفت که ساکنان غزه باید از فرصت استفاده کرده و از این شهر خارج شوند. سخنان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تخریب 50 برج مسکونی در حالی است که سازمان دفاع مدنی غزه ساعاتی پیش اعلام کرد که این رژیم طی ۷۲ ساعت گذشته پنج ساختمان بلندمرتبه با ۲۰۹ واحد مسکونی را بمباران کرده است. دفاع مدنی غزه افزود که هر آپارتمان با توجه به شرایط جنگی و اضطراری جاری دستکم ۲۰ نفر را در خود جای داده بود و اکنون با بمباران این برج‌ها بیش از ۴۱۰۰ کودک، زن و سالمند بی‌خانمان شده است.
رژیم صهیونیستی برای توجیه بمباران این برج‌های مسکونی مدعی شده که حماس از این ساختمان‌ها برای رصد تحرکات نظامیان صهیونیستی استفاده می‌کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره