نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

۳ روز جهنمی که ۷۶۰۰ نفر را آواره کرد

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/ در پی حملات بی‌وقفه ارتش اسرائیل به مناطق مسکونی در نوار غزه، تنها طی ۷۲ ساعت گذشته، بیش از ۵۵۰ خانواده خانه‌های خود را از دست داده‌اند. دفاع مدنی غزه اعلام کرده است که هزاران نفر اکنون در فضای باز و بدون هیچ سرپناهی زندگی می‌کنند.
 
در پی حملات هوایی ارتش اسرائیل به مناطق مسکونی در نوار غزه، طی تنها ۷۲ ساعت گذشته، بیش از ۷۶۰۰ نفر بی‌سرپناه شده‌اند.سازمان دفاع مدنی غزه اعلام کرد که طی این مدت، ۵ ساختمان مرتفع دارای بیش از ۷ طبقه که شامل ۲۰۹ واحد آپارتمانی بود، هدف بمباران اشغالگران قرار گرفته که در هر کدام از این آپارتمان‌ها در شرایط اضطراری کنونی حداقل ۲۰ نفر سکونت داشتند و این به معنای آن است که تخریب این ساختمان‌ها بیش از ۴۱۰۰ فلسطینی نفر را در نوار غزه را آواره کرده است.بنا بر این گزارش، علاوه بر این، ۳۵۰ چادر آوارگان که آخرین سرپناه حدود ۳۵۰۰ نفر بوده، هدف حمله قرار گرفت و نابود شد.سازمان دفاع مدنی اعلام کرد که حدود ۵۵۰ خانواده، معادل تقریبی ۷۶۰۰ نفر، اکنون در فضای باز و بدون هیچ سرپناهی زندگی می‌کنند.این آمارها تنها مربوط به سه روز گذشته‌ است و نمایانگر شدت و گستره بحران انسانی در غزه هستند. دفاع مدنی غزه از جامعه جهانی خواسته است تا در برابر این فاجعه سکوت نکند و برای نجات جان هزاران انسان بی‌پناه، اقدامی فوری انجام دهد.

برج مسکونی «الرؤیا» در شهر غزه یکی از برج‌های هدف قرار گرفته در موج جدید حملات اسرائیل علیه نوار غزه است که عصر دیروز، به‌طور کامل تخریب کرد.
 

برج‌های مسکونی السوسی واقع در مقابل یکی از دفاتر سازمان ملل متحد و المشتهی از دیگر برج‌های هدف قرار گرفته طی سه روز اخیر در غزه است.
 
این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی عصر دیروز در سخنانی با افتخار درباره جنایات این رژیم در شهر غزه سخن گفت و افزود که ارتش طی دو روز گذشته «۵۰» برج مسکونی را در شهر غزه بمباران و با خاک یکسان کرده است.نتانیاهو خطاب به مردم شهر غزه تهدید کرد و گفت که تخریب این برج‌ها صرفا مقدمه‌ای برای عملیات گسترده زمینی در این شهر است و ساکنان غزه باید طبق هشدارهای صادره فورا از آنجا خارج شوند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره