نماد آخرین خبر

حماس: ادعاهای اسرائیل درباره برج‌های غزه دروغ است

منبع
فارس
بروزرسانی
حماس: ادعاهای اسرائیل درباره برج‌های غزه دروغ است

فارس/جنبش حماس شامگاه سه‌شنبه ضمن دروغ خواندن ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه، گفت که تل‌آویو به دنبال سرپوش گذاشتن بر جنایاتش است.

 جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شامگاه سه‌شنبه ادعاهای رژیم صهیونیستی برای توجیه حملات جنایتکارانه به برج‌های غزه را دروغ خواند.
حماس در بیانیه‌ای گفت: «ادعاهای ارتش اشغالگر مبنی بر اینکه مقاومت از برج‌های مسکونی در شهر غزه برای اهداف نظامی استفاده می‌کند، دروغ‌هایی برای توجیه جنایات خود است».
شبکه «المیادین» به نقل از این بیانیه گزارش داد: «اتهام‌زنی اشغالگران مبنی بر اینکه ما مانع خروج غیرنظامیان از شهر غزه می‌شویم، گمراه‌کننده و اصرار بر ارتکاب قتل عام‌های وحشیانه علیه غیرنظامیان است».
در این بیانیه همچنین آمده است: «اشغالگران به دنبال سرپوش گذاشتن بر تخریب سیستماتیک شهر غزه هستند، همانطور که قبلاً رفح، خان یونس، جبالیا، بیت حانون و بیت لاهیا را نابود کردند».

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره